RCEK Dinosoutěž #2 - 15.9.2012

Kategorie: RCEK Zveřejněno: sobota 6. říjen 2012 21:18 Napsal admin

rcekdino2

    Blížil se konec sezóny, konec dovolených a volného času, nastal začátek školního roku a také čas druhé Dinosoutěže na kterou se přihlásilo pouhých 17 pilotů. Snad z nepěkné předpovědi počasí, nebo právě z návratu do pracovního období, kdo ví. Za to co jméno to eso a tak se daly očekávat lité souboje. Hned ráno, kdy jsme přijeli na plochu nás uvítaly luxusní nove ukazatele, velitelský stan, a jiné vymoženosti. Bohužel i vítr přes stromy, který zde fouká maximálně dvakrát za deset let jak tvrdí klasik. To mělo za následek nepěkné turbulence, které daly zabrat nejednomu pilotovi.

    něco po deváté hodině byl nástup, info o počtu startovišť (6), počtu kol (5) a jednom finále. Mohlo se jít na věc. V tak malém počtu skupin je to docela maraton, ale dá se. Zvláštní je, že i domácí to poměrně rychle tzv. zazdili a pěkně ustoupili jiným borcům. Možná za to může klasická věc : "jdeme létat ?/  asi ne, dneska tam fouká přes stromy / máš pravdu v tom se nedá lítat". Za chvíli ale většina pilotů odhadla, že nejlepší je létat na návětrné straně před stromy a využívat tak tento živel pro svou potřebu. Létaly se poměrně dobré časy ale i tak si každý vybral svou slabou chvilku, a když začalo letadlo olizovat vršky stromů tak raději přistál těsně před koncem pracovního času. Bohužel počasí se trošku horšilo a časy se začaly zkracovat. Konkrétně já si pamatuji, že svým časem v posledním kole, kdy mi chybělo pět míst na postup do finále, jsem s 7:53, které jsem těžce přetěžce vybojoval nad kolegou P.Kurjanem nadělil zhruba 500 bodů a postoupil s odřenýma ušima do finále z šestého místa.

    1. Zdeněk Malčík
    2. Ondra Matula
    3. Radim Barč
    4. Martin Vohralík
    5. Franta Odehnal
    6. Aleš Krátký

    Finále to bylo opravdu zajímavé a řekl bych bleskové. Motory skoro ...

    ... minutu a výsledné časy? Od 4 do 5 minut! Do toho čtyři opakovačky s možná ještě horšími časy a napětí do poslední chvíle. Taký to má své kouzlo, ale ta beznaděj když stojíte na zemi, a MP3 hlásí "pátá minuta". Nakonec tedy : 

     

     

    1. Aleš Krátký
    2. Franta Odehnal
    3. Zdeněk Malčík
    4. Martin Vohralík
    5. Ondra Matula
    6. Radim Barč

    pár fotek z lmkpolanka.cz zde

    výsledky zde

     

    ** mimo jiné, když jsem kupoval poháry, a následně pro ně jel, říkal jsem si, jestli není moc velký .... ve světle výsledku si myslím, že mohl být i větší :-D - samozřejmě sranda **

    Zobrazeno: 5166

    Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

    Weby přátel

    vpmodel

    Chceš tu být ? napiš nám

    Koho podporujeme a kdo nás ?

    Chceš tu být ? napiš nám