file RC elektrolety a volné modely

Více
24. čec 2010 09:22 #2114 od Jan Kubica
Venku prší, létat se nedá :-(

Na italském fóru je zajímavá diskuse o styčných bodech mezi volnými modely a termickými elektrolety (použijte google translate, ale česky je to dost na hraně, nějaká světová řeč je lepší): Původní: http://www.baronerosso.it/forum/aeromod ... ontro.html

nebo už "česky" http://translate.google.cz/translate?js ... l=it&tl=cs

Aniž to myslím zle, chci podoknout, že termickými elektrolety se v uvedené souvislosti myslí především Autonomy, kde se nepřistává za body (resp. jen "snadné") a startuje se dle uvážení pilota, nikoliv pořadatele.

V té diskuse je i zajímavá poznámka o vystřelování A-dvojek - k tomu viz (už česky!) http://www.volnylet.tode.cz/index.php?topic=151.0 (kdo to neví - létá se z 50 m šňůry). Zajímavé srovnání s diskusí okolo FXJ :-) .

Když už budete číst ten příspěvek od Michala Dvořáka, podívejte se na jeho stránky, co existuje "udělátek" pro F1A. Abyste měli představu, kam až to může nakonec dospět i s elektrami :-)

H.

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

vpmodel

Vygenerováno za 0.267 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám