× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

times Update: Pozor F5J Plzen 17.6. 2017 je pro neúčast zrušena!!!!

Více
20. čen 2017 11:31 #19040 od Karel Skoupý
jen poznámka k novým soutěžícím . já začal soutěžt až v 49 rocích a to v RCEV a F5J jelikož jsem narazil na kolegu při tréningu ( Nehera Petr ) a tem mi lanařil to vyzkoušet také nabídl olétaný stroj k odkupu bez toho bych se ani neodhodlal . Ale co chci říct na soutž je potřeba licenci a to někteří zájemci nechtějí podniknou jen protož si vyzkouší soutěžit návrh a je to čistě jen oje představa je nechat na národních soutěžích soutěžit neregistrované modeláře na zkoužku třeba i bez zaplacení startovného - samozřejmě bez zapsání v celkovém žebříčku. Třeba by to pomohlo s novou krví ?? Jinak já jezdím jen na soutěže unás a jednu v cizině -Holíč- a když si vezmete ,že je potřeba na nominaci minimálně čtyři soutěže z vypsaných tak se to dá také splnit samozřejmně bez nějaký velkých ambic . To je jen můj úsudek . Prostě chodit na soutěže jen pro zábavu , nepočítat že budu top . A časem nastane ta správná chvíle kdy se do toho zakousnete a u vám nestačí jen ten střed. Tak chlapi nic nevzdávat a udělat soutž třebajen pro kamarády z okolí jek to udelal jednou p.Nehera -- takzvaný Sídlištní přebor . Ahoj.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
20. čen 2017 11:48 #19041 od Robert Jicha
Ono to ma pár souvislostí, bez licence není pojištění atd. A jezdit stakilometry do zahraničí a platit startovné v desitkách euro prostě není způsob jak přitáhnout nové tváře pro ČR scénu. Ano jednotlivci se najdou, určitě. Ale opravdu jednotlivci ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
20. čen 2017 12:29 #19042 od Aleš Krátký
Hele na toto jsme dělali (nebo kluci ještě dělají pokud vím) tzv Lamacup. To je soutěž typu : přines cokoliv co lítá, motoruj jak dlouho chceš, nalítej třeba třeba dvě minuty, a přistaň na plochu letiště.

nic víc, nic míň. Prostě pohoda, a nových lidí tam bylo jak máku ....

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.292 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám