- Obdržená poděkování: 1
Stoupák

Asi by tam být opravdu neměly, neboť to je pak matoucí.
Zase naopak ale ta soutěž ještě neproběhla no... uvidíme
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
tak jsem je dal pryč, i když tedy platily provoz stoupáku, ale co bych pro vás neudělal Kdyby jste našli něco dalšího, tak prosím zde...
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
Zpravy o prihlaseni mam poradd spatne kodovane ale netusim do jake miry je vubec mozne to opravit. Da ses tim zit. Ten Hus nam dal. Je zajimave, ze zpravy bez diakritiky se ctou snadno, ty spatne kodovane hur.
Jinak ovsem ... se hluboce klanim.
Pavel Svoboda napsal: ... za mně je klidně dej zpátky... ono něco dělat, že tě to baví je OK, ale jen do doby než ty pro které to děláš začnou říkat "je to špatně, já bych to dělal líp ... " AŤ SI TO KAŽDÝ ZKUSÍ : - )
a říká ?
. Spolupracovníky tu hledám už celé roky a pořád to dělám (až na vyjímky) samIvan Horejsi napsal: No ... kdyby se prihlasky mazaly az po zavodech, neurazilo be mne to.
Zpravy o prihlaseni mam poradd spatne kodovane ale netusim do jake miry je vubec mozne to opravit. Da ses tim zit. Ten Hus nam dal. Je zajimave, ze zpravy bez diakritiky se ctou snadno, ty spatne kodovane hur.
Jinak ovsem ... se hluboce klanim.
Co tím myslíš mazaly až po závodech ? Ve chvíli, kdy se přihlášky uzavřou, již nejdou vidět v otevřených, pokud myslíš toto...
ad emaily : vím, hlásilo mi více lidí. Zkusím to prověřit a opravit. Nejprve si to ale musím umět nasimulovat, abych to mohl vyřešit.