Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Žebříček F5J 2016

Více
9 roky 5 měsíce nazpět - 9 roky 5 měsíce nazpět #17793 napsal Tomas Hruby
Na rozdíl od Radka jsem se žebříčkem opozdil, takže ho sem dávám vlastně ve stejný moment, kdy se odesílá na Ivana k předání na svaz, omlouvám se.
Nicméně pokud někdo najdete chybu, tak to stejně ohlašte, jistá šance na opravu snad ještě bude.

K statistice - máme 76 lidí se zapsaným výsledkem a z nich 49 má plný počet tří pro žebříček. Proti 2015 je nepatrný nárůst v absolutním číslem, ale podstatně větší nárůst u těch se třemi výsledky.

Vítězům gratuluji - ač soupeři udělali skoro cokoli včetně boření centra Olomouce, tak je na prvním místě Radek Malčík. Za nímvelmi tesně oba Novotní.
Poslední úprava: 9 roky 5 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 5 měsíce nazpět #17794 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Žebříček F5J 2016
Ještě poznámka - juniory jsem sice napočítal tři, ale nemají všichni dost výsledků, takže samostatné vyhodnocení bohužel nebude ani letos.

Více
9 roky 5 měsíce nazpět #17796 napsal Tomas Hruby
Malá úprava - právě nahrazen soubor za stejný, jen s přidaným sloupcem "pořadí". Při exportu mi nedošlo, že v tabulkovém procesoru vidím pořadí jako číslo řádky, což ale po exportu do PDF zmizí, tak jsem přidal sloupeček pro přehlednost.

Více
9 roky 5 měsíce nazpět #17797 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Žebříček F5J 2016
U Karel Mrázek prosím doplnit klub "MK Lány a okolí". Ať každý vidí, jakou jim dělám ostudu.

Více
9 roky 5 měsíce nazpět #17798 napsal Tomas Hruby
Klub u Karla doplněn, navíc srovnány řádky, aby byly stejně široké...

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17890 napsal Tomas Hruby
Ahoj, znáte prosím někdo českou licenci a hlavně klubovou příslušnost pro Martina Besedu a Libora Kristiána? U všech ostatních jsem se k potřebným datům dobral, tady mám ale jen FAI licenci a hlavně mi chybí klub, což je pro zařazení podmínka.

Potřeboval bych to hlavně pro Martina, snad se sám ozve, u Libora Kristiána to není tak kritické, protože nemá tři výsledky, tak v tom oficiálním žebříčku stejně nebude.
Jinak snad vše OK.

Předem díky.

Vygenerováno za 0.410 sekund