Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Stoupák 2014

Více
7 roky 3 měsíce nazpět - 7 roky 3 měsíce nazpět #21365 napsal mrazek
Je možné se nějak dostat na svoji registraci v SORGU pro editaci, například při změně klubu a tím i národní licence, nebo je nutné vyplnit registraci novou? V tom případě, jak zrušit registraci původní?
Poslední úprava: 7 roky 3 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21373 napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Registrace v SORGU
Už jsem na to přišel. Problém vidím v tom, že tam může změnit každý co ho napadne, a to u kohokoliv. Stačí být přihlášen.

Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21374 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Registrace v SORGU
Karle, žádná registrace do Sorgu nefunguje, ten seznam co je tady na Stoupáku je neaktuální. Ve výsledcích ze soutěže i v žebříčku budeš mít to co si vyplníš do přihlášky.

Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21377 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Registrace v SORGU
Kluci co nevidět to předělám na nový SORG AIR systém.
tam si vše poupravujeme atd...

Zatím jsem nahodil přišlášky (pro vyzkoušení : stoupak.cz/sorgair/index.php?id=1

zbytek bude následovat do konce týdne

Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21378 napsal pik
Odpověď od pik na téma Registrace v SORGU
Tak přesně tuhle kulišárnu sem čekal :cheer: Beru tedy roli pokusnýho králíka, nic jinýho mě stejně nezbejvá, a hlásím, že to zatím funguje. Přihlášení se povedlo, propojení s kalendářem atd očekávám do konce týdne. Kdy bude ke stažení novej sorg? Potřeboval bych to do soutěže trochu otestovat, abych se v něm zorientoval. Případně to teda udělám na starým Sorgu, nerad bych aby naše historicky první RCEV vybouchla kvůli nějaký prkotině. Dík

Více
7 roky 3 měsíce nazpět #21379 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Registrace v SORGU
Neboj, za nový sorg dám ruku do ohně. Je fakt vymakany :-D. Dělal jsem porovnávací testy jedné a té samé soutěže v obou verzích, a došli ke stejnému výsledků, takže pokud ti fungoval starý, nový bude stejně, jen lépe, rychleji a inteligentneji.

Vygenerováno za 0.265 sekund