- Obdržená poděkování: 0
Stanový přístřešek Coleman.
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět - 9 roky 1 měsíc nazpět #18584
napsal Jiří Veselovský
Stanový přístřešek Coleman. vytvořeno Jiří Veselovský
Vážení kolegové, přátelé a piloti,
loni při prohlížení fotek ze soutěží jsem narazil na tu, která je zde v příloze a na ní mě zaujal, z mého pohledu, naprosto skvostný stanový přístřešek Coleman. Je vedle něj pruhovaná židle. Okamžitě jsem zjistil, že bez něj jako důchodce nemůžu žít a letos jsem si ho pořídil. Ceny jsou přijatelné, v rozptylu cca 1300,- až 1500,- Kč, podle marže prodávajícího. Rozměr je 462 x 462 cm.
No a proč vlastně píšu. Prosil bych majitele přístřešku, který s ním byl v Suché, aby se mi ozval třeba na e-mail jiriveselovsky zavináč seznam.cz nebo na telefon 605736449. Jde mi o to, že ukotvení k povrchu Zeměplochy je podle mě z hlediska bezpečnosti nic moc. Třeba se pletu, ale proto bych prosil o konzultaci a praktickou zkušenost. Zdravím vás.
loni při prohlížení fotek ze soutěží jsem narazil na tu, která je zde v příloze a na ní mě zaujal, z mého pohledu, naprosto skvostný stanový přístřešek Coleman. Je vedle něj pruhovaná židle. Okamžitě jsem zjistil, že bez něj jako důchodce nemůžu žít a letos jsem si ho pořídil. Ceny jsou přijatelné, v rozptylu cca 1300,- až 1500,- Kč, podle marže prodávajícího. Rozměr je 462 x 462 cm.
No a proč vlastně píšu. Prosil bych majitele přístřešku, který s ním byl v Suché, aby se mi ozval třeba na e-mail jiriveselovsky zavináč seznam.cz nebo na telefon 605736449. Jde mi o to, že ukotvení k povrchu Zeměplochy je podle mě z hlediska bezpečnosti nic moc. Třeba se pletu, ale proto bych prosil o konzultaci a praktickou zkušenost. Zdravím vás.
Poslední úprava: 9 roky 1 měsíc nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18586
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Stanový přístřešek Coleman.
Mám dojem, že to má Jirka Mihulka, nebo se zeptej Rudy Rady. Ju?
9 roky 1 měsíc nazpět #18591
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Stanový přístřešek Coleman.
Jirky to není a mě už se ptal :lol:Mirek Kotula napsal: Mám dojem, že to má Jirka Mihulka, nebo se zeptej Rudy Rady. Ju?
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18593
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Stanový přístřešek Coleman.
Vážení kolegové,
konec akce. Povedlo se v rekordně krátkém čase a majitel přístřešku mi poskytnul cenné rady. Takže za mne spokojenost a vám zúčastněným děkuji za snahu.
Zdravím vás.
konec akce. Povedlo se v rekordně krátkém čase a majitel přístřešku mi poskytnul cenné rady. Takže za mne spokojenost a vám zúčastněným děkuji za snahu.
Zdravím vás.
9 roky 1 měsíc nazpět #18596
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Stanový přístřešek Coleman.
Teda Jirko, alespoň si mohl prozradit, kdo je ten tajemný ![;) ;)]()
Takhle zase nic nevíme :whistle:
Takhle zase nic nevíme :whistle:
- Jiří Veselovský
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 měsíc nazpět #18597
napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Stanový přístřešek Coleman.
Rudo, zrovna ty jsi ho viděl loni u vás na vlastní voka. Ale jinak tady máš "lušťovku", iniciály "R.J.". Když na to přijdeš, tak dostaneš pochvalu před natočenou "vétřieskou". Zdar a sílu.
Vygenerováno za 0.177 sekund