průzkum dotazem piloti F5J

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6258 napsal Jaroslav Nezhyba
Chtěl bych zjistit,kolik pilotů v tomto roce by létalo F5Jpokud možno soutěžně,prosím o nezávazné přihlášení -vzor :

Jaroslav Nezhyba LMK VUT Brno

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6260 napsal Tomas Hruby
Ještě bych do dotazníku přidal "stupeň přípravy", možnosti třeba "plně připraveno" - míněn model i výškoměr, pro zajímavost uvést i typ výškoměru, "chybí jen výškoměr", "mám zájem, model zatím jen pro získání zkušeností" - tedy není žádn speciál, "mám zájem, ale model jsem ještě neřešil"...

U mě je to takto:

Tomáš Hrubý, Praha 213, plně připraveno, Altis V3
Martin Hrubý, Praha 213, plně připraveno bude do týdne (už se jen musí namontovat motor a serva do trupu), Altis V3

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6261 napsal Jaroslav Nezhyba
Výborně Tomáši-bude to více vypovídat o stavu ! Kolik tipuješ soutěžáků ?

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6262 napsal Tomas Hruby

Jaroslav Nezhyba napsal: Výborně Tomáši-bude to více vypovídat o stavu ! Kolik tipuješ soutěžáků ?

Můj názor je, že hlubší zájem bude mít v roce 2012 tak 10 lidí - tohle je počet lidí, který mám tak nějak "podložené", už mají letadla (nebo jejich modely vyžadují jen malé úpravy), atd.
Ovšem vedle toho je tady nemalá skupina (určitě několik desítek lidí), které bych říkal "zájemci" a o kterou půjde - pokud se dost lidí z této skupiny zláká k létání, tak se F5J rozjede velmi svižně, pokud ale ne, tak to bude horší.

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6263 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma průzkum dotazem piloti F5J
Aleš Krátký LMK Paskov - Zatím jen klasika s RCEK a bez Altisu (cili silne teoreticky soutezici,nicmene velmi odhodlany) - (zalezi taky kolik lidi z okoli to bude litat semnou)

Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6264 napsal Lubomír Vaňura
Lubomir Vanura- Pike Perfect E.T, Futtura I a Futtura II - RC Altimeter #2 ,MK Hranice

Vygenerováno za 0.419 sekund