"Repre" trička

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6992 napsal sgames
"Repre" trička vytvořeno sgames
Jen takový nápad, ale když už máme klubové trika v českých klubech, co takhle i trika pro "repre" na mimoČR závodech ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6995 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma "Repre" trička
Faktická poznámka - mám dojem, že použití státního znaku je nějak legislativně omezeno, bylo by to dobré ověřit. Na druhé straně ten tvůj návrh je dost stylizovaný a nejde o přesný státní znak, tak by to asi bylo OK, přesnou legislativu ale z hlavy nevím.

A malé rýpnutí k té stylizaci - to je pěkné, že Moravák chce létat za Čechy a vyházet ze znaku vše moravské a slezské :D :D :D Mě by to přirozeně vyhovovalo, pokud zajistíš výrobu, tak si asi nějaké tohle triko od tebe koupím, ale u tebe to bude ideově na pováženou ;)

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6997 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma "Repre" trička
videl jsem tricko pro hokejove MS co ted projizdime, a tam taky maji "pouze" ceskeho lva..
imho je to "Malý státní znak" a tam se uvadi pouze tento lev. ( cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn ... _republiky )

legislativni a jine blbosti neresim,je to jen tricko pro max 10 lidi, zadna velkovyroba v cine :)

jde mi spise o ten design,a zda je vubec zajem.. mi se treba libi dost :-D ale jak jinak ze

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6998 napsal Tomas Hruby
Mě se to taky docela líbí a jak říkám: pokud bys to stihl za rozumnou cenu do Maďarska, tak od tebe nějaké pro sebe a pro syna vezmu.
Spíš taková faktická poznámka - mě by na tom pro letošek spíš seděl nápis InterTour než EuroCup...

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #6999 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma "Repre" trička
na F5J.SK je to rozepsano jako Eurocup (cr,sk,hu,slo)

pokud ovsem bude vice prani mit tam inter tour , udelam tam intertour.

do madarska to snad stihnu.
potrebuju akorat posbirat objednavky a velikosti.

Více
14 roky 1 měsíc nazpět #7001 napsal Tomas Hruby
Nene, EuroCup už se týká jen outrunnerů, což jsou skutečně ty zmíněné 4 soutěže, o kus níže na F5JFUN už máš psáno o InterTour. Vůbec nejprestižnější akce sezóny bude finále v Trnavě, které už je pouze InterTour.
Naopak čistě EuroCup je letos už jen a pouze Chomutov, nic jiného.

Vygenerováno za 0.228 sekund