Týmy

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13315 napsal sgames
Týmy vytvořeno sgames
Zdravím, koukám jak se tady dohadujeme o finále. Je to sice zajímavé, ale mě občas na akcích trápí i jiná věc a to jsou týmy.

Když už jsou týmy na soutěži (vesměs F5J), tak jsou jen striktně pro 3 lidi. Proč je to tak blbě omezeno, když se výsledek stejně dělí počtem členů týmu.

Dle mého, kdyby bylo na soutěži i pořadí týmů, tak by to dostalo další punc i pro ty "nevýherní adepty". Pořád můžeme porazit tým polanky naším dino (malča? :-DDDD) týmem atp.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13316 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Týmy
Na co se vlastně ptáš? Jestli by nestačily týmy jen dvoučlenné nebo to myslíš jinak?
Podle mě je podstatou týmové soutěže právě jistá vyrovnanost, složit "dvoučlenný elitní tým" je určitě snazší než tříčlenný, proto musí být počet lidí v týmu u všech stejný...

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13317 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Týmy
a co když je v týmu třeba 5 lidí, nebo 4 atd ?

Dino : 4 lidi
Polanka : 7 lidí
Malča : 3 lidé

Je jedno kolik lidí je v týmu přece

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13319 napsal Tomas Hruby
Aleši, připadá mi, že ti moc nedochází podstata týmové soutěže.
Tým je prostě skupina s daným počtem lidí - obvykle tři, Polanka tedy postaví týmy dva, Dino vybere tři nejlepší atd.
Nemůžeš s tím čarovat - při průměrování bude větší tým spíš v nevýhodě (obvykle někdo pokazí), naopak započtení tří nejlepších by bylo totálně nefér vůči skupině s menším počtem. A kolik je lidí v týmu jedno není ani náhodou... Nezlob se, ale teď tu otvíráš cosi, co se nebojím nazvat nesmyslem :-(
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13320 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Týmy
já to vidím jinak.. Ok přejmenuj to na "soutěž který klub je lepší"
taky by jsi striktně uplatňoval pravidlo pevného poštu lidí ? Dovedu si přestavit hromadu reálných situací, kdy proste stejný počet členů není fér.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13321 napsal Tomas Hruby
No nevím, s hodnocením "který klub je lepší", mi přijde, že se suneš někam do svazarmovské doby, kdy se kluby hodnotily podle počtu výkonnostních tříd, kvůli tomu se lidi naháněli na soutěže často i téměř nuceně. Ale koneckonců pokud o to bude zájem, tak proč ne, dnes už na to nejsou vázány peníze a tak odpadne to "nucení", tak klidně podobné hodnocení udělej. Sice si myslím, že to je dost o ničem, ale na druhé straně to dnes už ničemu neuškodí :-)

Jen to podle mě nemá prakticky žádnou souvislost s tím, kvůli čemu se vypisují hodnocení týmů dnes...

Vygenerováno za 0.280 sekund