- Obdržená poděkování: 1
Soutěže v roce 2013
F5J Trnava + finále "MS"
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10345
napsal sgames
F5J Trnava + finále "MS" vytvořeno sgames
Tak kluci, zítra odjíždíi část české výpravy na soutěž v Trnavě, kde bude následne grandfinále celé Intertour = nebál bych se říci mistrovství světa v F5J.
Držte palce !! máme (aktuálně - před posledním závodem) dost borců postupujících do finále (3x Malčík, Kristian Zemančík, Petr Vorálek a Valenta Vojtěch)
Info podám zde a sepíšu článek z Dubnice i z Trnavy.
Držte palce !! máme (aktuálně - před posledním závodem) dost borců postupujících do finále (3x Malčík, Kristian Zemančík, Petr Vorálek a Valenta Vojtěch)
Info podám zde a sepíšu článek z Dubnice i z Trnavy.
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10346
napsal Radek Novotny
Tak ať se vám všem daří, pořádně je tam zase vyčaďte
Odpověď od Radek Novotny na téma Re: F5J Trnava + finále "MS"
... vesmíru...? :silly:Aleš Krátký napsal: ...kde bude následne grandfinále celé Intertour = nebál bych se říci mistrovství světa v F5J.....
Tak ať se vám všem daří, pořádně je tam zase vyčaďte
12 roky 9 měsíce nazpět #10347
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: F5J Trnava + finále "MS"
muze byt ... ![:) :)]()
to ze se neucastni soutezici z jinych planet nejak nedegraduje tuto jinak velkolepou akci.
to ze se neucastni soutezici z jinych planet nejak nedegraduje tuto jinak velkolepou akci.
12 roky 9 měsíce nazpět #10372
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: F5J Trnava + finále "MS"
Tak tedy :
Dovolte mi,abych vám oznámil, že úřadujícím mistrem Intertour 2013 (a defacto neoficiálním mistrem světa v kat F5J) se stal pan Radek Malčík !! Velká gratulace.
Jsem rád, že jsem mu mohl alespoň trošku pomoci v roli našeptávače ...
Jseš dobrej Ráďo
Dovolte mi,abych vám oznámil, že úřadujícím mistrem Intertour 2013 (a defacto neoficiálním mistrem světa v kat F5J) se stal pan Radek Malčík !! Velká gratulace.
Jsem rád, že jsem mu mohl alespoň trošku pomoci v roli našeptávače ...
Jseš dobrej Ráďo
- Zdeněk Malčík
- Odborník
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10374
napsal Zdeněk Malčík
Odpověď od Zdeněk Malčík na téma Re: F5J Trnava + finále "MS"
- Palo Lišhák
- Expert
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10375
napsal Palo Lišhák
![:-) :-)]()
Treba však priznať, že výkony niektorých pilotov (najmä mladých), už dnes prekonávajú doteraz zažité pozemské maximá![:-) :-)]()
Organizačný štáb trnavskej F5J aj medzinárodného seriálu sa už dnes teší na súťaže nasledujúceho ročníka. Je predbežne potvrdené, že k doterajším účastníkom pribudnú ďalšie najmenej štyri krajiny a očakávame, že počet zainteresovaných pilotov sa priblíži k číslu 500.
Odpověď od Palo Lišhák na téma Re: F5J Trnava + finále "MS"
Aby sa v nasledujúcom ročníku vylúčila potenciálna účasť inoplanetárnych súťažiacich, akceptoval organizačný štáb doporučenie členov jury (Mr. Ralfa Deckera a Mr. Raymonda Pavana) a zmenil pre nasledujúce roky štatút aj názov seriálu na F5J WORLD CUP...Aleš Krátký napsal: to ze se neucastni soutezici z jinych planet nejak nedegraduje tuto jinak velkolepou akci.
Treba však priznať, že výkony niektorých pilotov (najmä mladých), už dnes prekonávajú doteraz zažité pozemské maximá
Organizačný štáb trnavskej F5J aj medzinárodného seriálu sa už dnes teší na súťaže nasledujúceho ročníka. Je predbežne potvrdené, že k doterajším účastníkom pribudnú ďalšie najmenej štyri krajiny a očakávame, že počet zainteresovaných pilotov sa priblíži k číslu 500.
Vygenerováno za 0.237 sekund