Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J Modelpark Suché - neděle, 23. srpen 2015

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15230 napsal sgames

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15256 napsal Rada
Propozice soutěže:

Příloha nebyla nalezena.

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15257 napsal Rada
Upozornění pro příznivce sobotních malých i nedělních velkých výškoměrů:
Jako vždy budeme rádi, pokud k nám do Suché přijedete na celý víkend. Nocovat je možno v autě, karavanu, nebo si postavit stan.
Dále jsou přímo v areálu letiště k dispozici 2 útulné pokoje po 4 lůžcích (vždy 2 palandy). Cena je 250,-Kč / lůžko a je nutná rezervace předem. WC a posezení je u nás samozřejmostí.
Po oba soutěžní dny bude na letišti stánek s opékanými dobrotami a s točeným pivem a limčou.
V sobotu večer tradičně posedíme u ohně :woohoo: , takže neváhejte!

Více
10 roky 9 měsíce nazpět #15392 napsal Rada
Pro zájemce z řad soutěžáků si dovolím upozornění že registrace je pouze do čtvrtka 20.8. do 23:59 hod!
A pro ty co rádi pohodlnou postýlku ;) potřeba včas rezervovat nocleh.

Už se na Vás těšíme :P

Více
10 roky 9 měsíce nazpět #15424 napsal kope
Chci se zeptat všech, kdo se chystají na nedělní f5j v Suché - nemáte náhodou někdo na půjčení výškoměr? Jak to vypadá, tak můj altis má nějaký "falešný" dotyk v místě, kde vycházejí připojovací vodiče (jestli se nepletu, někde tady je příspěvek, který popisoval něco podobného). Když propojím výškoměr mezi motor a regl, tak když s Altisem pohnu (a nejspíš dojde k dotyku), tak se mi roztočí motor :( . S tím se létat nedá.

Více
10 roky 9 měsíce nazpět - 10 roky 9 měsíce nazpět #15432 napsal Radek Novotny
Ahoj Rudo, odešlete prosím výsledky na stoupák, chci se pokochat, jak mě mlaďas vyčadil... B) Jelikož jsme spěchali hledat Rendovo éro, přišli jsme o vyhlášení výsledků...
Poslední úprava: 10 roky 9 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.184 sekund