Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

MČR RCEV 2019 - Hořice

Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21875 napsal Petr Dušek
Srdečně zvu všechny stopalcové nízkoletce na Mistrovství České Republiky v kategorii RCEV.
Propozice soutěže jsou v příloze.

Aleše prosím o otevření přihlášek.

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21879 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma MČR RCEV 2019 - Hořice

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22074 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma MČR RCEV 2019 - Hořice
Pěkná účast - 48 pilotů, a ještě 2 dny do uzávěrky :-)
H.

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22082 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma MČR RCEV 2019 - Hořice
Přidávám několik organizačních informací k nadcházející akci.

Přihlášeným jsem rozeslal e-mail ohledně objednávky stravy a informaci o kantýně a výčepu, většinu odpovědí mám již zpátky, doufám že i ostatní se ještě do pošty podívají, případně to doladíme při prezenci.

Počasí na víkend vypadá velmi slibně, nechci to zakřiknout a pro jistotu ťukám na dřevo.. ťuk, ťuk , ťuk :)

Ke sportovní části soutěže - ač jsem měl předsevzetí zajistit na soutěž kvalifikované časoměřiče, moje snaha se minula účinkem a nakonec jsem dal na dobře míněné rady zkušenějších kolegů a ustoupil k variantě s časoměřiči nejkvalifikovanějšími, tudíž vyhlašuji "samoměření" pomocníkem s namátkovým kontrolním měřením pořadatelem.

Maximální počet startovišť je deset, aktuální počet přihlášených přesahuje 50 (tleskám...), což by odpovídalo šesti skupinám v kole. Při dodržení programu uvedenému v propozicích to odpovídá 8mi soutěžním kolům, pokud by po nějakých odhláškách spadl počet pod 50, dostaneme se na 9 kol. Tímto žádám případné opadlíky, kteří se z jakéhokoliv důvodu rozhodnou svoji účast zrušit, aby mi o tom dali včas zprávu, předpokládám že rozlosování uzavřu v pátek kolem poledne.

Ještě informace k uspořádání kempu a depa, většina naše letiště zná, pro ostatní je přiložen plánek.
Hlavní depo "1" je vpravo za maringotkou podél příjezdové cesty, kdo se chce trochu oddělit či z jiného důvodu zůstat za bukem, může se utábořit napravo ještě před boudou v prostoru "2", a nakonec kdo touží být v centru dění hlavně večer tak může využít prostor "3" vlevo od cesty. Prosím parkujte v blízkosti příjezdové cesty ať nedráždíme majitele pozemku.
Na ploše budou dvě mobilní toalety s umyvadlem, k dispozici je pouze nepitná voda, ke konzumaci doporučuji pouze balené či vařené nápoje. Elektřina na letišti pouze s napětím 12V. Pokud teplota večer klesne, předpokládám v pátek i sobotu táborový oheň.

Letu zdar a těším se nashledanou na letišti.

Příloha nebyla nalezena.

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22083 napsal bijecek
Odpověď od bijecek na téma MČR RCEV 2019 - Hořice
Nějak mi nesedí ten plánovaný počet kol při šesti skupinách. V sobotu je v plánu létat od 10:00 do 18:00, tedy 8 hodin. Při šesti skupinách je reálné odlétat jedno kolo za dvě hodiny. Tedy čtyři kola. V neděli je v plánu létat od 9:00 do 13:00, stihnou se tedy dvě kola.
Vychází mi to na šest kol maximálně, když do toho nepromluví třeba počasí.
Nebo jsem něco nepochopil? :-)

Více
6 roky 9 měsíce nazpět #22084 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma MČR RCEV 2019 - Hořice
Lišíme se pouze v tom, že podle mých zkušeností se šest skupin odlétá pohodlně za 1,5 hodiny. Tedy 12 hodin na 8 kol plus malé přestávky na oběd... možná bychom to v neděli museli trochu protáhnout přes třináctou hodinu ale odlétat se to dá. A pořád je tu ještě varianta 5ti skupin, uvidíme po uzávěrce.
Vždycky je možnost po dohodě Jury ukončit soutěž o kolo dřív, ale když je to jednou Mistrovství, tak ať si zalítáme. Šest kol se létá na každé běžné soutěži, naopak někteří jsou teď zvyklí letět kol 15 ;) .

Vygenerováno za 0.447 sekund