Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

RCEP 30.5. - Náměšť nad Oslavou (přeloženo z 9.5. )

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23847 napsal pik
Zdravím příznivce RCEP a prosím Aleše o letošní první otevření přihlášek :) Věřím, že za tři týdny už se bude dát i soutěžit. Až bude jasno za jakých podmínek bude možné soutěž uspořádat, tak to zapracuju do propozic a zveřejním. To se týká i tradičního přespání po sobotní soutěži v Třebíči. Dík

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23848 napsal Tomas Hruby
Vsadím se o pivo, že tento termín neprojde ani náhodou...
Přijde mi reálný červen, s trochou štěstí druhá půlka května, ale začátek května fakt ne. A ubezpečuji tě, že tento komentář fakt není nic proti RCEP, právě naopak, kdyby to klaplo, tak se dost možná na "rozcvičení" přihlásím taky, ale nevěřím :-(

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23849 napsal Radek Novotny
Tomáši, že tomu nevěříš, to mne zrovna u tebe vůbec nepřekvapuje. To už tu přece jednou bylo... :) :)

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23850 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Beru tu sázku i předběžné přihlášení Tome :)
Jasně, zatím je to věštění z křišťálový koule, těžko říct co ta mrcha vir předvede, ale počty hospitalizovaných z nemocnic optimisticky klesají, už se dostaly pod 4 tis., tak čekám, že za nějakých podmínek to půjde. Zbývají už jen 3 týdny, takže je čas aktivovat Aleše, aby rozchodil přihlašování a snad i kalendář.

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23851 napsal Tomas Hruby
Náhodou já situaci vidím (zatím) taky relativně pozitivně, v obecné rovině zas tak úplně skeptický nejsem.
Jen si myslím, že to přeci jen půjde mírně pomaleji - akci máš za tři týdny, podle mne se to dostatečně uvolní až tak měsíc, možná šest týdnů, bohužel :-(
Když se kouknu do kalendáře, tak třeba u možnosti uskutečnit F5J Náchod 19.-20.6. jsem vcelku optimista, dost možná i plzeňské RCEV 5.6. a tak.

Váš termín je ale holt ještě v problémové oblasti...

Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23863 napsal sgames

Vygenerováno za 0.201 sekund