- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/prihlasky
RCEP 30.5. - Náměšť nad Oslavou (přeloženo z 9.5. )
5 roky 1 měsíc nazpět #23847
napsal pik
RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou vytvořeno pik
Zdravím příznivce RCEP a prosím Aleše o letošní první otevření přihlášek
Věřím, že za tři týdny už se bude dát i soutěžit. Až bude jasno za jakých podmínek bude možné soutěž uspořádat, tak to zapracuju do propozic a zveřejním. To se týká i tradičního přespání po sobotní soutěži v Třebíči. Dík
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23848
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Vsadím se o pivo, že tento termín neprojde ani náhodou...
Přijde mi reálný červen, s trochou štěstí druhá půlka května, ale začátek května fakt ne. A ubezpečuji tě, že tento komentář fakt není nic proti RCEP, právě naopak, kdyby to klaplo, tak se dost možná na "rozcvičení" přihlásím taky, ale nevěřím
Přijde mi reálný červen, s trochou štěstí druhá půlka května, ale začátek května fakt ne. A ubezpečuji tě, že tento komentář fakt není nic proti RCEP, právě naopak, kdyby to klaplo, tak se dost možná na "rozcvičení" přihlásím taky, ale nevěřím
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23849
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Tomáši, že tomu nevěříš, to mne zrovna u tebe vůbec nepřekvapuje. To už tu přece jednou bylo...
5 roky 1 měsíc nazpět #23850
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Beru tu sázku i předběžné přihlášení Tome ![:) :)]()
Jasně, zatím je to věštění z křišťálový koule, těžko říct co ta mrcha vir předvede, ale počty hospitalizovaných z nemocnic optimisticky klesají, už se dostaly pod 4 tis., tak čekám, že za nějakých podmínek to půjde. Zbývají už jen 3 týdny, takže je čas aktivovat Aleše, aby rozchodil přihlašování a snad i kalendář.
Jasně, zatím je to věštění z křišťálový koule, těžko říct co ta mrcha vir předvede, ale počty hospitalizovaných z nemocnic optimisticky klesají, už se dostaly pod 4 tis., tak čekám, že za nějakých podmínek to půjde. Zbývají už jen 3 týdny, takže je čas aktivovat Aleše, aby rozchodil přihlašování a snad i kalendář.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 1 měsíc nazpět #23851
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Náhodou já situaci vidím (zatím) taky relativně pozitivně, v obecné rovině zas tak úplně skeptický nejsem.
Jen si myslím, že to přeci jen půjde mírně pomaleji - akci máš za tři týdny, podle mne se to dostatečně uvolní až tak měsíc, možná šest týdnů, bohužel![:-( :-(]()
Když se kouknu do kalendáře, tak třeba u možnosti uskutečnit F5J Náchod 19.-20.6. jsem vcelku optimista, dost možná i plzeňské RCEV 5.6. a tak.
Váš termín je ale holt ještě v problémové oblasti...
Jen si myslím, že to přeci jen půjde mírně pomaleji - akci máš za tři týdny, podle mne se to dostatečně uvolní až tak měsíc, možná šest týdnů, bohužel
Když se kouknu do kalendáře, tak třeba u možnosti uskutečnit F5J Náchod 19.-20.6. jsem vcelku optimista, dost možná i plzeňské RCEV 5.6. a tak.
Váš termín je ale holt ještě v problémové oblasti...
5 roky 1 měsíc nazpět #23863
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEP 9.5. Náměšť nad Oslavou
Vygenerováno za 0.201 sekund