Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

1. Polanecké RCEV č. 720, 5.6.2021. První díl seriálu o Polaneckého nakládače

Více
5 roky 4 týdny nazpět #23952 napsal Radim Barč
Dobrý den.
LMK Polanka si vás dovoluje pozvat na první díl Polaneckého nakladače 2021.
Účast bude podmíněna splněním aktuálních proticovidových opatření. Děkuji za pochopení.
Aleše prosím o otevření přihlášek s uzavírkou 2.6.2021 ve 20 hodin a maximálním počtem 30 soutěžících.

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
5 roky 4 týdny nazpět #23953 napsal sgames

Více
5 roky 1 týden nazpět #24069 napsal Radim Barč
Rozlosování na sobotu.

Příloha nebyla nalezena.

Více
Více
5 roky 1 týden nazpět #24074 napsal FrantaB
Teda :ohmy: ... Můžu poprosit pány na prvních čtyřech místech, ale hlavně Radka Malčíka a Petra Šnyrycha o logy z Altisu, aspoň jako obrázek? Pro poučení nezkušených, jestli to vypínání hluboko pod sto metrů je tím, "že to tam prostě je", nebo jestli je to práce ďábelského talentu a zkušenosti...
Vážně bych to chtěl vidět, starty pod 80-100 m jsou pro mne utrpení s nejistým výsledkem i tam, kde jsem s půjčeným těžkým Enjoyem od 40 m jen šťouchal do kniplů a říkal si "jo, to jde", pokud nenalítnu komín, který by poznal i slepec...
Díky

Více
5 roky 1 týden nazpět #24075 napsal Tomas Hruby
To bys asi dneska v Hostomicích na měřeném tréningu F5J upadl do "zádumčivosti", tam měla pod 40m někdy i celá skupina (minimum tuším 14m) a mám dojem, že za celou akci nebyl jediný let ani nad 75m (o 100m nemluvě) :-)
Je to o počasí, když to nosí, tak se podobné věci dají dělat i v RCEV, ale když je to bída, tak leckdy nestačí ani 200m (a to ani v F5J, není to jen o stopalcích).

Vygenerováno za 0.336 sekund