sříbrný kryt na křídla

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3415 napsal sgames
kluci z jakeho matrose se dela takovy ten stribrny kryt na kridla jako ma treba scorpion.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3419 napsal Petr Semerák
Já to dělám z takové "karimatky" tl. 3 mm opatřené na jedné straně al? folií. Primárně je to určené např. jako přídavná izolace za radiátory ústředního topení, prodávají to v železářství (např. u nás v Pace) v šíři tuším 80 cm. Co to stojí už si nepamatuju, ale není to nijak drahé.

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3420 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma sříbrný kryt na křídla
super,ma to nejaky technicky presny nazev ? teoreticky to budou mit asi v hornbachu nebo nekde ze ?
pripadne to zelezarstvi nebo tak.

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3421 napsal Boris Menšík

Aleš Krátký napsal: super,ma to nejaky technicky presny nazev ? teoreticky to budou mit asi v hornbachu nebo nekde ze ?
pripadne to zelezarstvi nebo tak.

Tato fólie, která se používá na izolaci za radiátory, se jmenuje Mirelon (dělají ji ve Vratimově). Je možné že v Hornbachu bude pod jiným obchodním názvem. Prodavači budou vědět.

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3422 napsal Oto Melter
Odpověď od Oto Melter na téma sříbrný kryt na křídla
Tuším, že se to jmenuje paroizolační fólie a kdysi jsem to kupoval v Hornbachu, maj to tam i v různých tloušťkách. ;)

Více
15 roky 3 měsíce nazpět #3423 napsal Radek Kaplan
Pozor - pozor ...

není to tak jednoduché jak by se mohlo zdát ...

jednou jsem měl smůlu a koupil jsem jako obvykle ruli té folie co se dává za topení ale na dtuhé straně alobalu nebyl Mirelon ale EPP uřízlé tak na 3mm...

s každým vsunutím křídla do futrálu se vylamovaly kuličky ... hnus, bordel ...

takže si to před zakoupením pořádně promni v ruce - Mirelon je gumový a velmi pružný, to těsnění s EPP je lehčí ale když to zmáčkneš, viditelně se "zlomí" struktura EPP a nevrátí se to tak jako Mirelon ...

vždy jsem to kupoval ve stejném hobbymarketu a už vím že ne vždy je to to samé ... :idea:

Vygenerováno za 0.233 sekund