Copak je špatně ? :-D

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6777 napsal sgames
Axi 2208/20 vrtule uhlikova 10/6 na 40 tramku (251mm) a FOXY 35A s 24st časováním

baterie "nové" LiPolice Platinum 1200 mah / 55C

a odběr po dobu 20ti vteřin slabych 22A viz graf. Petr má sic dualskyho s menším KV a "žere" zhruba 28A a taky vice fofruje nahoru

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6780 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Copak je špatně ? :-D
Jenom ampéry moc neřeknou, chtělo by to znát otáčky. Je tam dost pokles napětí (7,2V), slušná baterka by měla chvíli držet aspoň 7,5V. Možná jenom studená baterka, nebo je moc nová a "nerozhýbaná"??
Co je to za vrtuli? RF nebo čína?
Zkontroluj kalibraci plného plynu, když jsem zkoušel regl Mystery, musel jsem na vysílači nastavit na plyn 125%, jinak se neotevřel naplno.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6782 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Copak je špatně ? :-D
baterka ma za sebou tak 4 20S starty. nic vic.

vrtule je ta "supr draha" uhlikova z nemecka.

hmm,kalibrace plynu jo ? nevim nevim. je sice fakt ze to byl prvni let s FOXY regulatorem,ale podobneho mereni jsme dosahli i s spinem 44

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6783 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Copak je špatně ? :-D
Jediný "problém" vidím v tom nižším napětí. Nová baterka potřebuje trochu rozcvičit.
21-22A na axika při odlehčení za letu je docela OK.

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6784 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Copak je špatně ? :-D
hmmmm .. uvidime no. stoupani je sice pokud dobre pocitam 12m/s ale i tak no no :-/

Více
14 roky 2 měsíce nazpět #6785 napsal Milan Chalupník
Souhlasím s tím nízkým napětím baterky za chodu, také se mi to zdá málo, já si testuji baterky odporovou zátěží zhruba na 25-28A a poznamenávám si dva údaje,napětí po 5s a po 25s, 1600mAh má normálně asi 7,7V a 7,5V v pokojové teplotě. Jednodušší je však měřit otáčky, třeba před letem a po letu, když ti to bude točit více s jinou baterkou, tak je to jasný, pokud to není tím málo "otevřeným" reglem, nebo už "vyměklým" motorem (magnety nemají rádi teplo a nárazy). Ale jestli ti to stoupá 12m/s, tak jsou to jen nepřesně změřené údaje od Eagle tree a pohon máš ok.

Vygenerováno za 0.455 sekund