Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Upozornění - krádeže

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13421 napsal sgames
Na lomcováku jsem narazil na znepokojující novinku, viz lomcovak.cz/wp_cze/ostatni/2014/09/upozorneni/

Docela mne to děsí, neboť prý něco podobného obchází i F5J akce atp.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13427 napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Upozornění - krádeže
Ahojte.
Je to smutné, ale krade se všude a i mezi modeláři. Sám jsem byl podvakráte "obětí". Chce si to prostě dávat pozor. M. :(

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13428 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Upozornění - krádeže
Jako když tak nad tím přemýšlím, tak na velkých akcích (ikdyž i na regionálkách) prostě 90% dolítá, hodí vysílačku na zem u aute, letadlo opře o strom nebo položí na zem vedle RC a jde radit nebo na WC atd. Být zloděj, jdu jen okolo a RC za 20 tácu je v tu chvíli pryč. To nemluvím ani o nabíječkách nebo obecně věcech v autě.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13434 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Upozornění - krádeže
Cožpak krádeže, ty se dějí a budou dít, to člověka štve, ale nějak se s tím srovná. Blbé ale je, že se objevily určité náznaky, že se jisté skupiny naučily podobné vícedenní sportovní akce vyhledávat cíleně :-(

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13437 napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Upozornění - krádeže
Jak píšeš, Álo.
Takové je normální chování na soutěži. Ale peněženku , mobil či tablet si vždy strkám do zamykací přihrádky v autě. Taky se asi, v tomhle směru, budu chovat jinak tam, kde všecky znám a jinak mezi mě neznámími lidmi.
Jestli se ale organizují "partičky " specialně na čorky na akcích, bude obrana jen mít vše svoje na očích, nebo zamklé. Kamaráda okradli na akci, protože jim dal příležitost. Nechat cenné věci ve stanu, nebyl nejlepší nápad. :(

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13439 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Upozornění - krádeže
Hodně smutný příběh... Já vždycky nechávám auto otevřené, mobil mezi sedačkami... Popravdě řečeno jsem podezřelého člověka na soutěži ještě neviděl, tedy mimo těch, co létají podezřele dobře :-). Ale velké akce určitě "přitahují" a škoda za 150 000 - to si ani neumím představit :-(, smutno je mi z toho. H.

Vygenerováno za 0.244 sekund