Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

SORG - do verze7 (2000-2017)

Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 8 roky 4 měsíce nazpět #13744 napsal sgames
Tož vypadá to, že máme sezónu za sebou a pomalu se zazimují letadla, letiště i piloti.

Já ještě dnes vypustil do světa poslední verzi SORGV4. Tento rok jsem se nemohl věnovat vývoji jak jsem si přál.... :( Takže příští rok SORG V5 a snad to bude lepší. Mám spoustu nových poznatků na změny od uživatelů a tak je třeba jít dále :)

Ke stažení je tady rcsoftware.cz/download-sorgv4/viewdownload/3/8 nebo automatickým updatem přímo ze SORGu.

Na rok 2015 se to celé pokusím zjednodušit, vylepšit rotace, žebříčky, atd... času dost, tak uvidíme

Z přání si pamatuju "přidej tam 13:30" :)
Poslední úprava: 8 roky 4 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 2 měsíce nazpět #14608 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma SORG
Ahoj Aleši, zima byla krátká a první soutěže jsou za dveřmi, jestlipak budou nějaká vylepšení v Sorgu??

Více
11 roky 1 měsíc nazpět #14687 napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma SORG
Když dám aktualizovat Sorg V4, verze 4.2.6.0, tak se natáhne zase stejná verze, někde jsem četl, že už je SORG V5. Když ano, tak jak jen sthnout? Z této adresy mě to stáhnout nejde (rcsoftware.cz/download-sorgv4/viewdownload/3/8). Může někdo poradit?

Více
11 roky 1 měsíc nazpět #14688 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma SORG
V5 ještě není, poslední verze V4 jde stáhnout z téhle adresy co uvádíš DOWNLOAD . Před chvílí jsem to stahoval (soubor sorg5.rar), jestli nemáš třeba stahování souborů zablokované v prohlížeči??

Více
11 roky 1 měsíc nazpět #14689 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma SORG
Děkuji Petrovi za vysvětlení.

Je to jak píše Petr. Sorg V5 oficiálně neexistuje. Z webu si stáhni ( rcsoftware.cz/download-sorgv4/finish/3-s...oads/8-sorg-v5-0-0-0 ) poslední verzi.

Novou jsem ale ještě nevypustil. Nějak se k tomu neumím dokopat.

Více
11 roky 1 měsíc nazpět - 11 roky 1 měsíc nazpět #14748 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma SORG
Tak jak, už jsi se dokopal? ;) Další soutěž RCEV je za dveřmi, a nové bonusy 30-25-20-15-10-5 za umístění do žebříku starý sorg neumí... :(
Poslední úprava: 11 roky 1 měsíc nazpět

Vygenerováno za 0.220 sekund