Soutěže v roce 2013

F5J - Hořice, 25.5.2013 - InterTour 2013

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9477 napsal Petr Dušek
V příloze najdete propozice soutěže F5J, pořádané 25. května 2013 v Hořicích, soutěž je součástí seriálu F5J Inter Tour 2013.
(Aleši prosím otevři registraci zde na Stoupáku, dík)

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9479 napsal sgames
staniž se.

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9648 napsal Tomas Hruby
Teda jak koukám na Windguru, tak by to chtělo zahájit intenzivní modlitby, zatím to vypadá spíš na zrušení akce :-(
Ještě je čas, týden dopředu Windguru zas tak spolehlivý není, ale na jistou nervozitu už to stačí :-(

Více
13 roky 3 týdny nazpět - 13 roky 3 týdny nazpět #9650 napsal Petr Dušek
Se změnou termínu, nebo dokonce zrušením rozhodně nepočítám, ve středu večer by se podle Medarda už dalo něco usuzovat, ale třeba podle Norů se předpověď na sobotu dokonce trochu vylepšila.
Rozhodně bude líp, než to co měli kluci teď na stopalcovkách, a taky to dokázali odlítat ;) .

Víc mě trápí počet přihlášek, přeci jen jsem doufal, že to bude přes dvacet... no ještě je čas :whistle: .
Poslední úprava: 13 roky 3 týdny nazpět

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9651 napsal Tomas Hruby
Taky myslím, že bude jasno cca ve středu - ono se to zpřesní. Fakt ale je, že aktuální pohled na Windguru je nevábný - z hlediska deště. Vítr neřeším, v tom se létat dá až do dost vysoké hodnoty.

Počet přihlášených mě taky trochu zarazil :-(

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9652 napsal sgames
16 neni spatne docela no ...
je fakt,ze tady lokalni soutez v horni dolni mela vice lidi. ale u nas se taky vsichni prihlasili az posledni den.

nezoufejte :)

Vygenerováno za 0.221 sekund