Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV Letní výškoměry

Více
10 roky 3 týdny nazpět #16846 napsal Kamil Kičmer
Dobrý den všem.
Dovolte mi vás pozvat na druhý ročník Letních výškoměrů, tentokrát na letišti v Trnávce.
Článek z minulé soutěže zde... www.stoupak.cz/17-souteze/reportaze/134-...ry-na-letisti-nikoho
Aleše prosím o otevření přihlášek.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 3 týdny nazpět #16854 napsal sgames

Více
9 roky 11 měsíce nazpět #16978 napsal Kamil Kičmer
Odpověď od Kamil Kičmer na téma RCEV Letní výškoměry
Dobrý den.
Dovolte mi poděkovat všem za pohodový a bezproblémový průběh soutěže.
Dodatečně bych chtěl poděkovat klubu LMK Polanka za zapůjčení zvukové aparatury pro nazvučení soutěže, konkrétní zásluhu má Radim Barč.
Fotky jsou zde: lmkikarus.rajce.idnes.cz/
Výsledky jsou zde: stoupak.cz/vysledky-upload/RCEV%20-%20%2...y%20(18.6.2016).html

Více
9 roky 11 měsíce nazpět #16979 napsal sgames

Více
9 roky 11 měsíce nazpět #16980 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma RCEV Letní výškoměry
:cheer: No jo, přiznávám, že trefovat Radka uchem křídla do ramene nemá efektivní eliminační účinek. Příště budeme muset použít těžší letadlo a lépe mířit ostřejšími a průbojnějšími částmi stroje, když už si teda nedal hned při příjezdu říct, že je skutečně špatně a ta soutěž na kterou jede se lítá o 15 kilometrů vedle :lol: Samozřejmě sranda, ještě jednou se Radku omlouvám za ten zpackaný rozpočet zatáčky na přistání, který vedl k inzultaci. Tohle se mi za ty roky létání povedlo poprvé :whistle:

Jinak pěkná a pohodová soutěž, díky Kamilovi a celému organizačnímu týmu Ikarusu. Papírové kapesníčky na efektivní smutnění, které byly krom jiného obsahem tašek s cenami pro nemedailové pozice, mě skutečně pobavily ;) :P Ostatní ceny velmi mile potěšily.

Více
9 roky 11 měsíce nazpět - 9 roky 11 měsíce nazpět #16982 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV Letní výškoměry
No ještě že to byl ten tvůj RCEV lehouš, protože s tím tvým F5Jčkem by asi vyhrálo to tvé éro, no ale fakt tu nechci dávat návod, jak se mne na dobro zbavít :)

Soutěž byla moc fajn, termika chodila s větrem dost rychle, a při každém letu jsem se snažil vybavit si ty dravce u dálnice, jak v tom umí pěkně chodit. A když to dají oni, tak to přeci musíme dát i my, né?

Díky pořadatelům za fajn klubové prostředí, a i za velice užitečné (a taky vtipné) ceny. Pomalu už se dobírám k tomu, v jakém pořadí je po 'výkonu' budu používat. Zatím to vidím nejdříve na papír, pak vteřiňák a pětiminuťák, zástřik aktivátorem, a nakonec aplikuju hojivý zásyp mikrobalonem B)

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 9 roky 11 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.434 sekund