Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

Otevření přihlášek RES 10.7. Roudnice na Labem

Více
4 roky 11 měsíce nazpět - 4 roky 11 měsíce nazpět #24139 napsal Tomáš Vydra
Prosím o otevření přihlášek na soutěž RES v Roudnici nad Labem info@lmkroudnice.cz tel.703154613 počet maximální soutěžících 30. Registrace od 8:⁰⁰ Start v 9:15 informace o objízdné trase( staví se obchvat) budou jak na našich stránkách tak na FCB. Díky Tomáš
Poslední úprava: 4 roky 11 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
4 roky 11 měsíce nazpět #24149 napsal sgames
Jsou někde propozice ?

Více
4 roky 11 měsíce nazpět #24151 napsal sgames

Více
4 roky 11 měsíce nazpět #24169 napsal Tomáš Vydra
Prosím pozor!!!
jelikož se přihlásilo velké množství soutěžících, bude se konat soutěž jako dvoudenní!! Všíchni kdo jsou přihlášeni mají registraci i na Neděli!! Důvod je prostý, v takovém počtu soutěžících bych musel hnát kolo za kolem a ve stresu jak pro mne tak pro Vás. Dalším důvodem je, když už jsem jedete přes polovinu republiky je mi líto, vás nechat udělat 4 hopy a poslat domů. Třetí důvod je, že si společně večer u buřtu a piva pokecame. Doufám, že změnu přivítáte pozitivně. Karavany a stany přímo na ploše. Ubytování zajištěno v hotelu Spitfire také na letišti LKRO za 150Kč - nutno rezervovat.
Všemi díky díky díky a kdyby něco prosím volat 703154613 Tomáš

Více
4 roky 11 měsíce nazpět #24174 napsal sgames
v kalendáři posunuto.

Více
4 roky 11 měsíce nazpět - 4 roky 11 měsíce nazpět #24179 napsal littlebull
V tom případě se odhlašujeme. Děkujeme za informaci. Team AK Staňkov.
Ono to bude stejně zajímavé, protože jsem teď mluvil s některými přihlášenými, kteří sem nechodí tak často - proč taky. Jsou přihlášení, propozice jsou jasně dané - viz povinnosti pořadatele SMČR. Takže přijedou a na letišti se dozví, že je vše jinak? Jak budete řešit oprávněné protesty?
Poslední úprava: 4 roky 11 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.233 sekund