Tak jsem se zúčastnil druhé soutěže v životě. Musím podotknout, že v F5J jsem začátečník.
Takže ráno o páté jsem se s manželkou vydali na cestu z Kvasin do Dubu nad Moravou cesta utíkala a již v půl osmé jsme se vítali s prvními účastníky soutěže. Někteří teprve vstávali jelikož přijeli již v pátek. Tak již k soutěži. Vše začalo jako na mé první soutěži v Hořicích. Takže nezbytné formality a v 9:10 začali soutěžní lety . Jelikož bylo samoměření tak všichni byli v jednom kole . Soutěž pořádal Zdenek Malčík tak byla zapojena celá jeho rodina paní Malčíková vařila kávu a roznášela ji soutěžícím jen, aby všichni byli spokojeni . Jednotlivá kola probíhala bez větších průtahů tak vše krásně navazovalo. Termika se ukazovala velice zrádně někteří vypínali v hodně nízkých výškách třeba i 22m a ve finále dokonce 16m . Takže jsem během celé soutěže získával cenné zkušenosti a ponaučení od zkušených kolegů. Prostředí soutěže bylo ve velmi přátelské atmosféře a tak jsem odjížděl velice spokojen a těším se na další soutěž. Jelikož ještě neznám většinu aktérů tak nikoho nejmenuji ani nic nekomentuji . jen chci nalákat kolegy co přemýšlejí o nějakém soutěžení ,že toto je správná kategorie na spřátelení se s termikou a soutěžemi .
Všem příjemné soutěžení.
Karel Skoupý