Co se to děje se Stoupákem?

Více
4 měsíce 3 týdny nazpět #25906 napsal Petr Semerák
Ahoj všem. Dlouho jsem tu nebyl, ale to se snad vylepší. K tomu konfliktu MČR: "vydrž Prťka, vydrž, řešíme to".
Dnes jsem to řešil s trenérem, posuneme MČR RCEV na dřívější termín, jen zatím není jasné na jaký. Jakmile budu mít konkrétní datum, dám ho sem.
A dodatečně všem přeji v tomto roce ať vám to lítá!

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
4 měsíce 3 týdny nazpět #25908 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Co se to děje se Stoupákem?
Kluci je to jednoduché takže :

- Provoz stoupáku stojí cca 1500/rok a reklama je jediné co to platí. Sice pomalu, ale platí. Pokud jsou reklamy otravné / velké je třeba to říci a můžu s tím něco udělat. Osobně používám adblock, takže jsem neměl šanci to zjistit jak otravné to může být

- Stoupák jsou 3 samostatné části : Články, Fórum, Kalendář/SORG.
Články jsem psal z 80% psal já z akcí kde jsem jezdil, a protože už nejezdím (z časových důvodů jsem přešel na autíčka - je rozdíl být pryč 2 hodiny 5 minut od baráku nebo 10 hodin 1 hodinu cesty od baráku) tak ty články, krom Václava Jeništy který jako snad jediný něco napíše, nemá kdo psát.
Fórum je jen o vás. pokud nic nepíšete, nic tu nebude.
A kalendář ? ten funguje díky bohu sám, protože když jsem to administroval, tak to bylo dobré peklo požadavků, a kolikrát typu "dělej, rychle, na hovno to je", nebo že mi dokonce někdo rozkazuje ať udělám to nebo to tak to fakt ne. Vzhledem k tomu, že to stejně jako SORG zadarmo, tak prostě nějaké hejty a "je to na hovno" je fakt demotivující a pokud výměnou za můj čas dostávám z velké části jen nadávky, tak to je prioritně velmi, velmi vzadu zcela logicky.

- Sorg : to je kapitola sama o sobě a dost propojená s kalendářem na stoupáku. Problém je v tom, že po pár eskapádách, které ať už byly nebo nebyly chybou programu (přiznejme si, ne za vše můžu já) to prostě člověka přestane bavit. Prd z toho je, čteš samé nadávky nebo rozkazy, a i když mě i teď stále drtí když vidím výsledovku z gliderscore, která je totálně k hovnu a nicneřikající o průběhu soutěže, tak pokud to někomu vyhovuje, ať si to klidně používá. U sorgu jsem snad slyšel pár slov chvály snad jen od Dodo Kešeláka, který mě kopal kupředu roky a to je Slovák :-D

- No a to, že lidé kteří mohou něco napsat nebo něčím přispět nepřispějí, tak to je taky blbý. Chápu že každý preferuje svoje "projekty", ale pokud je to "letec", mohl by spolutvořit stoupák. Každý kdo se kdy ozval tu dostal prostor, ale asi nikdo nemá tolik odvahy nebo chuti se obětovat jako všichni kteří stoupák tvořili / tvoří a o tom to je.

Já se třeba jednou vrátím, resp se určitě vrátím, otázkou je, co tady bez vaší pomoci zůstane...

Více
4 měsíce 3 týdny nazpět #25909 napsal pik
Odpověď od pik na téma Co se to děje se Stoupákem?
Ahoj Aleši a ostatní,
díky za tvůj příspěvek, myslím že je dobře že si to tady takhle vyložil.

K té finanční stránce vs reklama - za sebe říkám, že pokud by třeba byla verze free jen pro čtení a s reklamama a potom verze pro přihlášené, která by byla bez reklam, umožňovala to co umožňuje a byla zpoplatněná nějakou symbolickou částkou ( 100,-kč/rok ?? = 2 piva v hostinci nevalné pověsti ;) ), neměl bych s tím problém. Minimálně ten kalendář mě za to jako pořadateli soutěží stojí. Na podobném principu a za podstatně víc funguju třeba tady www.harbourmaps.com/en/q?&lat=62.57467&lon=7.0506&zoom=9.3
Třeba by nebylo od věci vypsat nějakou anketu ve smyslu jsem pro, za rozumné považuju 20 - 50 - 100 kč/rok. Aspoň by se ukázalo, kolik lidí si tvé práce váží a kolik je těch opravdovejch nevděčníků. Ono když člověk začne pochybovat o tom, jestli to co dělá má nějakej smysl tak začne ztrácet motivaci, takže tohle by tě i mohlo psychicky povzbudit nebo taky naopak utvrdit v názoru že je lepší se na to vysrat.

Ohledně fóra a článků, je to tak jak píšeš. Za mě, já tady psal články se svými názory na vývoj ,,klubové" RCEP do chvíle, než se z ní stala oficiální kategorie s oficiálním trenérem. Potom už mě to přišlo nevhodné. Pravda je, že nějakej report ze soutěže bych ale zase mohl občas stvořit. Tak nějak sme si zvykli na to, že jenom hodíme výsledkovku a pár fotek, případně odkaz, do vlákna k soutěži - to je taky důvod, proč sem žadonil, abys nám otevřel to vlákno ,,Soutěže v roce 2026"
Někde sem nedávno četl, že všeobecně se na fórech čím dál tím míň diskutuje a že za to může umělá inteligence. Dřív ses prostě zeptal na fóru a spustil diskuzi, teď se zeptáš AI. Možná na tom něco je

Takže ještě jednou dík a tentokrát se rozloučím pozdravem LETU ZDAR - AUTÍČKA SOU NUDA! ;)

Více
2 měsíce 4 dní nazpět #25948 napsal pik
Ahoj,
tak to vypadá, že po reklamama zdecimovaným Stoupáku nám spadl i kalendář.......
Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): No such file or directory in /data/web/virtuals/187428/virtual/www/domains/kalendar.sorgair.com/library/database.php on line 4

Fatal error: Call to a member function set_charset() on a non-object in /data/web/virtuals/187428/virtual/www/domains/kalendar.sorgair.com/library/database.php on line 5

Více
2 měsíce 4 dní nazpět #25949 napsal pik
Asi tady byl kouzelník ;) , dík

Více
2 měsíce 2 dní nazpět #25950 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Co se to děje se Stoupákem?
Vypnul jsem na celém stoupáku reklamy. Do 11.3.2027 je zaplacen hosting + doména

Vygenerováno za 0.333 sekund