Digitální "šupléra" (posuvka) chudého muže

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7964 napsal Jiří Veselovský
Vážení kolegové, vzhledem k tomu, že se v docela pravidelných periodách opakuje nabídka v našich hypersuper, tak i od tohoto čtvrtka (16.8.2012) nabízí Lidl digi šupléru tentokrát za opravdu bombovou cenu :o www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-F78 ... _26661.htm .
Já jsem jeho reklamní masáži podlehl už asi před dvěma roky a zakoupil jsem si na chalupu, tehdy za cca 300,-Kč tu samou, a mohu říct, že opravdu spokojenost.
Ovšem nejvíc mě dostalo porovnání mé domácí šuplery Mitutoyo (takový mercedes mezi šuplerama www.mbcalibr.cz/prodej/produkt/1 ... -mitutoyo/ ) s Lídlovou. Nemyslím cenu, ale přesnost. Naměřené údaje se lišily jen nepatrně v setinách. :roll:
Takže, budete-li mít chuť pustit do světa 249,-Kč a k tomu trochu štěstí na dobrý kus, asi neprohloupíte.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7965 napsal Vladimír Čermák
Ahoj Jirko, jak je na tom Lídlovka, drží nulu tak jako Mitutoyo ? Tzn. v základní poloze vynuluji, pak něco měřím a když se zase vrátím, je tam 0.00 nebo 0.01 ??

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7969 napsal Jiří Veselovský
Takto jsem ji testoval hned po nákupu, což už jsou cca ty dva roky a pro jistotu jsem to otestoval ještě teď. Resumé je, že se vrací do 0,00. :o
Od Lídlů placený nejsem, jen jsem si tehdy říkal, že za ty peníze to na chalupu stačí. No a byl jsem mile překvapený funkčností, která je delší než zákonná záruka. Jo a jede to furt na baterku, která v tom byla (objektivně ale dodávám, že se na chalupě jedná o sezónní provoz).
V sobotu ti přivezu ukázat obě na Brdo. Zdar.

Více
13 roky 9 měsíce nazpět #7997 napsal Tomas Brodsky
Navic ma ta lidlacka jednu vyhodu, i zmetkova soucastka se s ni da namerit jako dobra :-]

Jako orientacni meridlo je za ty penize pouzitelna, na presne mereni je Mitutoyo.

Více
13 roky 9 měsíce nazpět #8000 napsal Petr Pecka
Včera jsem jí šel koupit, ale po prohlídce jsem jí zase pěkně uklidil do škatule a odložil, čelisti byly nějak zkřížené a celé to bylo tak trochu vachrlaté :o , některé hrany by potřebovaly strhnout otřepy. Na prohlížení více kusů nebyl čas. Škoda, kamarád má podobnou, ale za 350.-, a ta vypadá podstatně lépe. :(

Vygenerováno za 0.189 sekund