Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8566 napsal Jan Kubica
Taky si přihřeji polívčičku.

Aleši vypadá to pěkně! Jsem teď na cestách a na mém "skrčkovi" s 10" obrazovkou a rozlišením 1024x600 vypadá grafika naprosto přirozeně.

Má připomínka je spíše koncepční - co ze stoupáku chceš (chceme)? Pokud blog, tak je v pořádku, že největší plochu zabírají příspěvky. Vzhledem k tomu, že už půl roku koukáme na stejný článek mi to ale jako nejlepší nápad nepřijde. Pro mě je stoupák především fórum a v podstatě mě ani nic jiného nezajímá (žebříčky a kalendář jsem otevřel snad jednou, reportáž ze soutěže taky není něco, k čemu bych se potřeboval vracet), ale předpokládám, že máš od uživatelů jinou zpětnou vazbu. H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8567 napsal sgames
Ahoj Honzo,
Právě že z "mého okruhu" lidí zajmá hlavně kalendář soutěží, výsledovky, žebříček ... fórum čte taky dost lidí, ALE nepřispívají z nějakého mi neznámeho důvodu.
i z analytics je zřejmé, že již zmiňované sekce nejsou mimo okruh zájmu návštěvníku. Novým layoutem je chci i nenásilně štelovat právě k těm přidaným hodnotám a né jen k fóru (které živí snad cca 6-7 lidí z 200).

všichni dozajista známe F5J.sk ? články ? fórum ? já osobně tam chodím JEN proto,že tam jsou výsledky, reportáže a kalendář + a to především se využívá k registrací na soutěže. diskusi se nedá konkurovat RCmanii (mimochodem mi majitel rcmanie nabídl, že bych mohl stoupák převést k němu jakožto podsekci - bohužel to by byl konec jediného CML termických soutěžáků)

Takže můj osobní plán je z tohoto udělat centrální bod všech soutěžáků v kategoriích které jsou aktuálně na výběr v kalendáři. Od kalendáře, kde zjistím kdy mám soutěž, přez registraci na soutěž, diskusi k ní na fóru (nebo k čemukoliv jinému), až po nalezení reportáže, výsledovek a fotek od lidí a to vše na jednom udržovaném místě.Možná megalomanské, ale když to jinde funguje, proč to nezkusit.

mimochodem : když to lidi "chytne", tak možná nebudu jediný kdo bude psát články (což mě občas dost mrzí)

Jinak děkuji za pochvalu.
Technické poznámky a nápady zapracuji.

AK

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8568 napsal Jan Kubica
Ahoj Aleši,

je to Tvoje obdivuhodné dílo a já mohu jen smeknout.

Za sebe mohu jen poznamenat:
- na rcmanii nechodím, protože jsem se tam snad ještě nikdy nic nedozvěděl, DF je obecně "žvanírna", ale specializace je určitý druh filtru, takže specializovaná fóra se podle mě číst vyplatí
- články se píší z vnitřní potřeby, ne proto, že to někdo chce, pokud někoho donutíš něco napsat, většinou to píše s odporem a z toho textu to přímo čiší; a lidi, co mají potřebu psát (což ještě neznamená, že to umí), mají své blogy (můj případ :) )
- co je zajímavého na výsledcích? Jo, když vyhraju, mohu se nadmout pýchou, když dostanu statistický záchvat, můžu strávit nějaký čas s čísly a vytvořit grafy, ale jinak?
- registrace na soutěže činím e-mailem nebo telefonem, chci vědět, zda soutěž bude, zda se bude servírovat občerstvení, a hlavně vím, že o mě pořadatel ví

Jsem v menšině a nevadí mi to. Držím ti palce. H.

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8569 napsal sgames
Díky,
-každopádně jsme samozřejmně oba extrémní vzorek lidí :) ja na DF chodím proto,že většinou poklábosím. když se chci něco dozvědět tak jen striktně googlim a hledám nějaký sofistikovaný článek (třeba v ang nebo kdekoliv jinde). Každopádně nepopírám, že pouze větroňářské fórum má své kouzlo.

-určitě jsem to myslel tak, že někdo napíše něco dobrovolně. Já třeba, když přijedu ze soutěže, strašně čekám jestli si o tom budu moci něco přečíst... většinou nic a to mě dost vadí. potom by ta akce jakoby vůbec nebyla :( prostě nic. toto mi vadí a proto píšu a píšu. a ostatni čtou a čtou (statistika nuda je,ale má cenné údaje :) ). Ano pisálkové mají své blogy, ale hold s tím nic nenadělám. Celé je to o ochotě se do tohoto koníčku více zažrat a udělat něco i pro ostatní.

-Výsledky : to samé co článek. Strašně mě baví, jak chci zjistit jak kdo dopadl na soutěži a proste nic. na klubových stránkách info rok a půl staré, výsledky nikde. děláme organizovaný sport, a je třeba ať to má nějaký řád. moc dobře víš, že weby klubů jsou často jen proto,že jsou .... tam informace nenajdu kolikráte ani o samotném vyhlášení soutěže, natož o nějakých výsledcích. A vůbec dost lidí to bere děsně vážně a hraje se o každý bod.

- registrace : například právě na slovensku to funguje luxusně, stejně tak to mají i kluci ve Vsetíně. Nikdo si nestěžuje, sám přihlásí celý tým a je to. Email se může ztratit, přehlédnout, kdo ví co. Telefonovat nemohu v 11 večer, kdy se většina bláznů rozhodne, že pojede na soutěž atd.

Jak říkám, zkusíme to a uvidíme ... Lidi pujdou tam, kam budou mít možnost. Když se to nepovede, půjdou jinam. Když se to povede bude to tady super.Těší mě, že když jsem na soutěži kdekoliv v ČR,tak na konci sotutěže pořadatel řekne "no a výsledky a nějaké info najdete na stoupaku" a všichni vědí .. to mě hřeje u srdce.

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8573 napsal sgames
přidal jsem do kalendáře F3K

Více
13 roky 6 měsíce nazpět #8574 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: -určitě jsem to myslel tak, že někdo napíše něco dobrovolně. Já třeba, když přijedu ze soutěže, strašně čekám jestli si o tom budu moci něco přečíst... většinou nic a to mě dost vadí. potom by ta akce jakoby vůbec nebyla :( prostě nic. toto mi vadí a proto píšu a píšu. a ostatni čtou a čtou (statistika nuda je,ale má cenné údaje :) ). Ano pisálkové mají své blogy, ale hold s tím nic nenadělám. Celé je to o ochotě se do tohoto koníčku více zažrat a udělat něco i pro ostatní.

Můj názor je, že reportáže ze soutěží mají smysl pouze v případě, že se na té akci událo něco nestandardního - nějaká technická novinka, velký spor o pravidlech či něco takového. Jinak je to upřímně dost o ničem a v podstatě ztráta času číst a psát, stačí si projít výsledky...
Ovšem pokud dojde na tu první situaci, tak se běžně už v současném stoupáku nejednou rozběhla na podobné téma debata ve fóru, což mi přijde efektivnější.

Vygenerováno za 0.258 sekund