- Obdržená poděkování: 1
off-topic povídání o všem možném
13 roky 5 měsíce nazpět #8701
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Dr Mad Výkon 3000kv 1300w
premlouvat te nebudu.
tvoje volba.
tvoje volba.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
13 roky 5 měsíce nazpět #8702
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: Dr Mad Výkon 3000kv 1300w
Zbývá jen se pousmát!
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 5 měsíce nazpět #8703
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: Dr Mad Výkon 3000kv 1300w
Řekl bych, že se u RCEK "podvody" moc dramatizují a v reálu jich zase tolik není. Sice jsem na pár "podivností" narazil, ale přiznejme si, že jisté pochybnosti byly i kolem F5J a koneckonců i řady jiných kategorií. Vzpomeňme si třeba na vášně planoucí kolem různých "mazání trupu" či "ostruh" v době největší slávy RCEN... V tomhle zkrátka "Káčka" nijak nevybočují z průměru ![:-) :-)]()
Mě na RCEK spíš letos znechutil nárůst výšek. Těch případů, kdy skupinu vyhrál někdo jen tím, že motoroval opravdu do "stratosféry" bylo prostě moc, nešlo o náhodu. A bohužel v tom vidím trend, před rokem mi to zas tak časté nepřipadalo. Kategorie se tím sune nepříjemně silně směrem k RCEN...
Mimochodem jsem letos viděl tuším 5 modelů, které na to doplatily - pád po ztrátě z dohledu (a to jsem přitom neobjel až tak moc akcí). Tady prostě začíná končit legrace, jenže opozice proti změnám byla velmi silná.
Nu což, už tu máme alternativu, tak uvidíme, jaký bude další vývoj...
Mě na RCEK spíš letos znechutil nárůst výšek. Těch případů, kdy skupinu vyhrál někdo jen tím, že motoroval opravdu do "stratosféry" bylo prostě moc, nešlo o náhodu. A bohužel v tom vidím trend, před rokem mi to zas tak časté nepřipadalo. Kategorie se tím sune nepříjemně silně směrem k RCEN...
Mimochodem jsem letos viděl tuším 5 modelů, které na to doplatily - pád po ztrátě z dohledu (a to jsem přitom neobjel až tak moc akcí). Tady prostě začíná končit legrace, jenže opozice proti změnám byla velmi silná.
Nu což, už tu máme alternativu, tak uvidíme, jaký bude další vývoj...
13 roky 5 měsíce nazpět #8704
napsal sgames
![:) :)]()
co to znamena ?Radim Barč napsal: Zbývá jen se pousmát!
nj, reseni sice je,ale nikdo ho asi neprije zeano. (treba max 30 sec. okno). Treba to ale sere vice lidi a prejdou prave to Stopalcovek.kdo vi ?Tomas Hruby napsal: Řekl bych, že se...
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 5 měsíce nazpět #8705
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Re: Dr Mad Výkon 3000kv 1300w
-nějak zde postrádám hlasy ostatních soutěžících RCEK-jestliže vyletím do 200-300m na motor a pak padám dolů,nemohu mluvit o termickém létání-bude asi zapotřebí zkrátit dobu chodu motoru na př.kolem 15-20 sec ,výšky se omezí a vše bude o něčem jiném.Jinak se jedná o jednu z několika národních kategorií,které slouží k relaxaci a pobavení přítomných soutěžících.Dále bych si dovolil připomenout,že ne všichni mají zrak jako orel-lítá i dost početná skupina brejlovců a na mladší tohle čeká také.Termickým létáním pro mne je =vypnutí kolem 100 m ,někdy i níže a ukaž,co umíš.Jo-ještě bych navrhoval snížit let.čas z 10 na 8 min.jinak si řada koleduje o křečové žíly.
13 roky 5 měsíce nazpět #8706
napsal sgames
Hodně lidí čte, málo píše ![:( :(]()
každopádně pokud se výškami nic neudělá (jako že v 2013 už těžko) tak si myslím, že dost lidí zkusí výškáče a docela možno u nich zůstanou.
uvidíme. A co názory ostatních ? těžko říci bohužel
každopádně pokud se výškami nic neudělá (jako že v 2013 už těžko) tak si myslím, že dost lidí zkusí výškáče a docela možno u nich zůstanou.
uvidíme. A co názory ostatních ? těžko říci bohužel
Vygenerováno za 0.192 sekund