Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Stoupák

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12273 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák
Nemůžu :)

musím na tom zapracovat. Systém sice má tuto funkci, ale nějak se mu nechce. Hodím na to očko. Díky za informaci.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 3 týdny nazpět #12512 napsal mab
Odpověď od mab na téma Stoupák

Martin Bečvář napsal: Přihlásím se, vidím třeba 4 témata. Přečtu jedno a musím pryč od počítače. Vrátím se za čas, musím se znova přihlásit a vše je přečtené.

Aleš Krátký napsal: ok zkusim si to nasimulovat a dam vedet.
diky

Asi se nepovedlo nasimulovat/opravit?
Včera jsem zavítal na Stoupák po delší době a bylo tu fakt hodně nepřečtených příspěvků. Prokousával jsem se tím statečně, ale když jsem byl tak v půlce, musel jsem odejít. Přijdu za cca dvě hodiny, znova se přihlásím a najednou vše přečteno.
Teď jedině, pokud bych si s tím dal tu práci, procházet všechny sekce a podle data hledat co jsem asi nečetl.

Možná jsem to minule napsal špatně, zkusím se zeptat jinak.

Proč když se ráno přihlásím a mám třeba 20nových topic k přečtení, následně se odhlasím s tím, že si to přečtu třeba večer. Večer se přihlásím a mám nové třeba jen 2 topic (topic do kterých bylo psáno mezi ránem a večerem)?

Více
12 roky 3 týdny nazpět #12514 napsal sgames
Zkoumal jsem to, ale vždy jsem to přečetl hned. S tím timeoutem rano-odpoledne to zkusím.
Hoď tady na tento příspěvěk odpověď ať mám novou zprávu a já se na ní podívam večer a uvidíme.

Díky

Více
12 roky 3 týdny nazpět #12517 napsal mab
Odpověď od mab na téma Stoupák
Nevím, jestli splňuji Tvoji definici večera, ale hned jak jsem přečetl Tvůj příspěvek, tak píši.

Klidně to zkoumej i více dní, takhle to tu funguje předpokládám odjakživa a pokud sem chodíš pravidelně a čteš vše, tak nemáš šanci na to přijít. :)

Více
12 roky 3 týdny nazpět #12519 napsal sgames
tak máš recht. Přišel jsem v cca 20:30, viděl jsem nový příspěvek, odešel ... pak v 23 tu ještě byl ! Ale ráno už ne.

prověřím tedy co to způsobuje

Více
12 roky 3 týdny nazpět #12525 napsal sgames
Používáš mezitím Tapatalk?

Vygenerováno za 0.211 sekund