- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
- RobertJicha
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13606
napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Mas uplne pravdu, neni co dodat. Nemam bohuzel zatim ten Euro nadhled
. Prvni termin 6.6.2015 zmenit nemuzu - i poradatele maji sve zivoty
). Bud to vyjde, nebo ne. U druheho je realne to klidne operativne prelozit na zacatek rijna, v tom problem nevidim. Ale to si necham az jako plan b). V kazdem pripade diky Tome!
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13607
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Aleši, urguji zadání uvedené kategorie (F5J) a termínu (13.6), pravděpopdobně jsi to přehlédl.
Děkuji za nápravu, zdraví Mirek
Děkuji za nápravu, zdraví Mirek
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13608
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Aha, tak to je změna, já tam původně viděl 24.5.Robert Jicha napsal: ...Prvni termin 6.6.2015 zmenit nemuzu...
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13609
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Pro informaci - asi "nejbližší" zahraniční soutěž Eurotour F5J je Holíč, který je avizovaný na 22.-23.8.
Dubnica bude o týden dříve, finále Intertour v Trnavě pak ve čtvrtek a pátek před Holíčem (20.-21.8.).
A novinka z SK - do Eurotour by měl patřit Martin, který je avizován na 2.-3.7., je to (pro mě bohužel) také ČT-PÁ, předpokládám, že o víkendu jsou F3J.
Dá se to dohledat na f5jfun.com/web/news.php .
Stručně řečeno - ještě není zdaleka známý celý kalendář Eurotour, ale už je jisté, že F5J piloti se zájmem o mezinárodní létání příští rok nezastaví
Dubnica bude o týden dříve, finále Intertour v Trnavě pak ve čtvrtek a pátek před Holíčem (20.-21.8.).
A novinka z SK - do Eurotour by měl patřit Martin, který je avizován na 2.-3.7., je to (pro mě bohužel) také ČT-PÁ, předpokládám, že o víkendu jsou F3J.
Dá se to dohledat na f5jfun.com/web/news.php .
Stručně řečeno - ještě není zdaleka známý celý kalendář Eurotour, ale už je jisté, že F5J piloti se zájmem o mezinárodní létání příští rok nezastaví
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13610
napsal Tomas Hruby
Předesílám, že se mi tvůj nový termín vyloženě líbí, takže následující určitě neber jako námět k návratu...
Nicméně zrovna popsané kombinace bych se tolik nebál, Přáslavice nejsou úplně typická dvoudenní akce a menší jednodenní akce před EC může být pro leckoho vítána pro "doladění" věcí před EC, řekl bych, že ti lidí zas tak málo nepřijelo.
Průser je s tou kumulací "dlouhých F5J víkendů" v srpnu a září, přičemž jde o akce v docela dobře dostupných vzdálenostech, které zaujmou leckoho. To je opravdu únavné hodně a národní akce v této době to budou mít těžké. Mimo tento úsek to ale zas tak extrémní podle mě nebude.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Petr Dušek napsal: Květnový termín jsem záměrně opustil (jinak řečeno byl jsem vyštípán...) neboť kolik lidí pojede na soutěž, když týden před tím jsou Přáslavice, a týden potom EC v Třebové?
Předesílám, že se mi tvůj nový termín vyloženě líbí, takže následující určitě neber jako námět k návratu...
Průser je s tou kumulací "dlouhých F5J víkendů" v srpnu a září, přičemž jde o akce v docela dobře dostupných vzdálenostech, které zaujmou leckoho. To je opravdu únavné hodně a národní akce v této době to budou mít těžké. Mimo tento úsek to ale zas tak extrémní podle mě nebude.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13612
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!
Ono ten fakt jestli přijedou lidi je jenom jedna strana mince, taky jde o to, jak psal Robert, že i pořadatelé mají svoje životy... takže když chci být dva dny v Přáslavicích a potom dva dny v Třebové, mezitím bych se rád taky ukázal doma... :whistle:
Teď mne ještě hlodá otázka, jestli mám některou z hořických soutěží hlásit do Intertour, když už je tam Třebová a Bořetice? Z každé země mohou být 3 soutěže, takže místo by ještě bylo...
Teď mne ještě hlodá otázka, jestli mám některou z hořických soutěží hlásit do Intertour, když už je tam Třebová a Bořetice? Z každé země mohou být 3 soutěže, takže místo by ještě bylo...
Vygenerováno za 0.469 sekund