- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Požár
- Vladimír Čermák
- Autor
- Skoro bůh
-
Méně
Více
11 roky 6 dní nazpět #14983
napsal Vladimír Čermák
Požár vytvořeno Vladimír Čermák
Stalo se v sobotu v Pace na soutěži RCEJ. Létáme na dvě rundy, tj. všichni jsou na ploše a koukají do nebe. V kufru auta se nabíjí dvoučlánek Hyperion. Naštěstí zrovna přichází divák Jirka. Vidí jak se z kufru valí černý dým a šlehají půlmetrové plameny. Kdyby zrovna nepřišel, bylo vymalováno. Nikdy jsem to ještě neviděl, ale fajruje to fest.
Takže bacha, nabíjejte mimo auta a doma s dozorem. :huh:
Takže bacha, nabíjejte mimo auta a doma s dozorem. :huh:
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 6 dní nazpět #14984
napsal sgames
Myslím že hořelo i ve Vsetíně v autě ? nejsem si už ale jistý podrobnostmi.
11 roky 6 dní nazpět #14986
napsal draceq
To je jako kdybys řekl, že si nikdy nekoupíš auto, protože se v něm můžeš zabít.....
Bohužel lipolky občas blafnou, ale důležité je, že to v naprosté většině případů nastane při nabíjení, zkratu nebo proražení. A rozhodně bych řekl, že pravděpodobnost je mnohem menší, než že nabourám auto... Naštěstí případy, že zahořela lipolka bez vnější manipulace, jen tak, třeba po dvou dnech ležení na polici, byly vždycky ve stylu urban-legend (stalo se to vždycky kamarádovi známého kolegy z práce), takže v tomhle ohledu bych se jich až tak nebál.
Ale souhlasím s tím, že nechat li-polky nabíjet bez dozoru na místě, kde jejich požár může způsobit další škody, je lehký hazard. Nikdy nikdo neví, co je vevnitř blbě, případně uťápnout se při nastavování parametrů nabíjení může každý, a pokud nemáte nabíječ za trojku, který si to ohlídá v závislosti na tom, co má připojeno na kabelech, máte na táborák zaděláno. Doma vždycky pod dozorem a venku mimo auto. I když mi ještě žádná nezahořela, je dobré být připraven.
Bohužel lipolky občas blafnou, ale důležité je, že to v naprosté většině případů nastane při nabíjení, zkratu nebo proražení. A rozhodně bych řekl, že pravděpodobnost je mnohem menší, než že nabourám auto... Naštěstí případy, že zahořela lipolka bez vnější manipulace, jen tak, třeba po dvou dnech ležení na polici, byly vždycky ve stylu urban-legend (stalo se to vždycky kamarádovi známého kolegy z práce), takže v tomhle ohledu bych se jich až tak nebál.
Ale souhlasím s tím, že nechat li-polky nabíjet bez dozoru na místě, kde jejich požár může způsobit další škody, je lehký hazard. Nikdy nikdo neví, co je vevnitř blbě, případně uťápnout se při nastavování parametrů nabíjení může každý, a pokud nemáte nabíječ za trojku, který si to ohlídá v závislosti na tom, co má připojeno na kabelech, máte na táborák zaděláno. Doma vždycky pod dozorem a venku mimo auto. I když mi ještě žádná nezahořela, je dobré být připraven.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 6 dní nazpět #14987
napsal Tomas Hruby
Hlavně si nikdy nekupuj LiFe, scénka, kdy mi po pokoji poletovaly s hlučnými explozemi kusy LiFe článků byla drsná, LiPOL "jen kultivovaně hoří"...
Odpověď od Tomas Hruby na téma Požár
Martin Beseda napsal: Tohle jsem asi neměl číst. Nejspíš si Lipolku nikdy nekoupím...
Hlavně si nikdy nekupuj LiFe, scénka, kdy mi po pokoji poletovaly s hlučnými explozemi kusy LiFe článků byla drsná, LiPOL "jen kultivovaně hoří"...
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 dní nazpět #15001
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Požár
Bohuzel, zase totez Vladimire.
Zajimavy a dulezity je vždy důvod.
Ja se třeba vůbec neodvazim nabijet bez balaceru, který moji chybu ohlida.
Zajimavy a dulezity je vždy důvod.
Ja se třeba vůbec neodvazim nabijet bez balaceru, který moji chybu ohlida.
Vygenerováno za 0.251 sekund