- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Kalendář akcí 2016
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15739
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Kalendář akcí 2016
Tak po další debate s Honzou Vosejpkou upresnuji:
Uzaverka hlaseni všech soutezi je opravdu 15.10.
Je jakasi neoficialni dohoda, verejne souteze se mohou nahlasovat i později s tim ze nejspis uz nebudou v tistenem kalendari.
Radeji se ale v budoucnu podrzme terminu 15.10.
Co je psano, to by mělo byt dano.
Uzaverka hlaseni všech soutezi je opravdu 15.10.
Je jakasi neoficialni dohoda, verejne souteze se mohou nahlasovat i později s tim ze nejspis uz nebudou v tistenem kalendari.
Radeji se ale v budoucnu podrzme terminu 15.10.
Co je psano, to by mělo byt dano.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15740
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Kalendář akcí 2016
Termín pro nahlášení soutěží je 15.10. roku předchozího. T.j. 15.10.2015 nahlášení soutěží - VŠECH na rok 2016.
Takto nahlášené soutěže budou zařazeny do kalendáře FAI (mezinárodní, bude li zaplacen i poplatek), odsouhlaseno konání MČR, veřejné soutěže a ostatní (propagační a klubové soutěže) . Tyto všechny budou zahrnuty do tištěného a internetového kalendáře.
Veřejné soutěže lze nahlásit i dodatečně v termínu 3 měsíce před datem konání a ta bude zařazena pouze dodatečně do internetového kalendáře (soutěž na září lze nahlásit v květnu - bude na internetových stránkách).
Trenéři však jistě přihlédnou k této benevolenci a při stanovení kritérií jak repre tak i do žebříčku budou volit nominační soutěže podle kalendáře vydaného k počátku roku (tištěný) .
Petr Cejnar
Takto nahlášené soutěže budou zařazeny do kalendáře FAI (mezinárodní, bude li zaplacen i poplatek), odsouhlaseno konání MČR, veřejné soutěže a ostatní (propagační a klubové soutěže) . Tyto všechny budou zahrnuty do tištěného a internetového kalendáře.
Veřejné soutěže lze nahlásit i dodatečně v termínu 3 měsíce před datem konání a ta bude zařazena pouze dodatečně do internetového kalendáře (soutěž na září lze nahlásit v květnu - bude na internetových stránkách).
Trenéři však jistě přihlédnou k této benevolenci a při stanovení kritérií jak repre tak i do žebříčku budou volit nominační soutěže podle kalendáře vydaného k počátku roku (tištěný) .
Petr Cejnar
10 roky 7 měsíce nazpět #15741
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář akcí 2016
jsem to všechno dopsal (ikdyž pozdě) a přidal naše dino RCEV (2x)
co se týče kalendáře, tak se minulý rok umožnilo dávat soutěže do kalendáře i 3 měsíce před začátkem akce. Pak ale samozřejmě není v tištěné podobě
co se týče kalendáře, tak se minulý rok umožnilo dávat soutěže do kalendáře i 3 měsíce před začátkem akce. Pak ale samozřejmě není v tištěné podobě
10 roky 7 měsíce nazpět #15742
napsal sgames
Tak jsem do tohoto kalendáře přepsal akce ze svazu (F5J a RCEV).
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15768
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Kalendář akcí 2016
Průběžně mi Lojza Hrabáček přeposílá termíny Eurotour od Alexe, myslím si, že je již na místě napsat sem pár termínů akcí, které jsou obvykle pro soutěžící z ČR zajímavé.
Zatím to vypadá takto:
9.-10.4. HUN Szeged
21.-21.5. je zatím nejasno, o termín se dělí ITA Pordenone a jarní GER, terntokrát v Osnabrucku
16.-17.6 je HUN Korona, bohužel opět ČT/PÁ![:-( :-(]()
2.-3.7 je tradiční SLO Vipava
16.-17.7. SVK Holíč
2.-3.9. AUT Oberpullendorf (není potvrzeno, navíc je termín asi blbě, víkend je 3.-4.9.))
10.-11.9. GER Oberpullendorf
Termíny Bořetic a Lanškrouna už tu jsou...
Zatím to nemá cenu moc komentovat, úplně chybí dvě možné akce z oblasti v minulovsti navštěvované soutěžící z ČR - NED a případný druhý závod SVK, potvrzený není ani termín prvního závodu v GER a zmatků je více. Takže to zatím berte jen jako velmi předběžné info, definitivní informace by měla být nekdy po půlce listopadu.
Tak či onak to ale bude únavné, už v této fázi tu vidím cca 7 závodů, kde budu reálně přemýšlet o účasti, k tomu ještě víkendové MČR - budou mě mít doma rádi :lol: :lol:
Co se týče konfliktních termínů s domácími akcemi F5J (pro ostatní kategorie to asi nemá cenu řešit), tak mi v tuto chvíli jako trochu problém přijde dvoudenní Dub, v tu dobu určitě nějaká zajímavá EC akce bude, jinak to zatím vychází velmi slibně. Ale jak jsem psal výše, tak minimálně tři akce ještě přibydou anebo se přesunou, takže se to ještě může zkomplikovat.
Zatím to vypadá takto:
9.-10.4. HUN Szeged
21.-21.5. je zatím nejasno, o termín se dělí ITA Pordenone a jarní GER, terntokrát v Osnabrucku
16.-17.6 je HUN Korona, bohužel opět ČT/PÁ
2.-3.7 je tradiční SLO Vipava
16.-17.7. SVK Holíč
2.-3.9. AUT Oberpullendorf (není potvrzeno, navíc je termín asi blbě, víkend je 3.-4.9.))
10.-11.9. GER Oberpullendorf
Termíny Bořetic a Lanškrouna už tu jsou...
Zatím to nemá cenu moc komentovat, úplně chybí dvě možné akce z oblasti v minulovsti navštěvované soutěžící z ČR - NED a případný druhý závod SVK, potvrzený není ani termín prvního závodu v GER a zmatků je více. Takže to zatím berte jen jako velmi předběžné info, definitivní informace by měla být nekdy po půlce listopadu.
Tak či onak to ale bude únavné, už v této fázi tu vidím cca 7 závodů, kde budu reálně přemýšlet o účasti, k tomu ještě víkendové MČR - budou mě mít doma rádi :lol: :lol:
Co se týče konfliktních termínů s domácími akcemi F5J (pro ostatní kategorie to asi nemá cenu řešit), tak mi v tuto chvíli jako trochu problém přijde dvoudenní Dub, v tu dobu určitě nějaká zajímavá EC akce bude, jinak to zatím vychází velmi slibně. Ale jak jsem psal výše, tak minimálně tři akce ještě přibydou anebo se přesunou, takže se to ještě může zkomplikovat.
10 roky 7 měsíce nazpět #15769
napsal sgames
Tome díky za průběžné informace !
Vygenerováno za 0.203 sekund