- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Altis V4
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 5 měsíce nazpět #15969
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Altis V4
Varianta bez krycího sklíčka opravdu tak problémová není. Ale u těch s krycími sklíčky jsem fakt už v reálu viděl (či neviděl?) věci - největší legrace byla, když se to jednou po ránu pilotovi zapotilo, pak nepřečetl fakt nic a musel chaoticky rozebírat ![:-( :-(]()
Jinak obecně - každopádně doporučuji udělat montáž bez potřeby pohybu kabelů při používání. Zrovna Petr Šulc v tomto threadu to má v tomto směru pěkně, mě se to u F5J povedlo také stabilizovat.
Varianty s výškoměrem v kabince jako u tebe jsou horší, ale pořád ještě fajn proti metodě "zmuchlané klubko a někde tam je výškoměr", to se pak lámání kabelů nelze divit...
Je mi jasné, že u RCEV bude větší výskyt fakt malých trupů, kde to moc hezky nejde, viz třeba Daidalos, nicméně ale jsem tahání Altisu z hromady kabelů často viděl i u modelů, kde to bylo zbytečné.
Jinak obecně - každopádně doporučuji udělat montáž bez potřeby pohybu kabelů při používání. Zrovna Petr Šulc v tomto threadu to má v tomto směru pěkně, mě se to u F5J povedlo také stabilizovat.
Varianty s výškoměrem v kabince jako u tebe jsou horší, ale pořád ještě fajn proti metodě "zmuchlané klubko a někde tam je výškoměr", to se pak lámání kabelů nelze divit...
Je mi jasné, že u RCEV bude větší výskyt fakt malých trupů, kde to moc hezky nejde, viz třeba Daidalos, nicméně ale jsem tahání Altisu z hromady kabelů často viděl i u modelů, kde to bylo zbytečné.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Namornik32
- Začátečník
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16049
napsal Namornik32
Odpověď od Namornik32 na téma Altis V4
Krabička od žiletek? Jaké žiletky? Klasika ty původní staré? Mám také Tilii a teď to řeším.
10 roky 4 měsíce nazpět #16050
napsal psulc
Dobrý den,žiletku jsem našel a má označenÍ Wilkinson-Sword.Podle mne se jedná o starší žiletky,které používám při řezání
Modelspanu.Mám již poslední a budu muset koupit nové,protože mne čeká K3600.Kolegové z letiště mají udělané schránky na Altis z latiček.
S pozdravem Petr ze Suché.
Modelspanu.Mám již poslední a budu muset koupit nové,protože mne čeká K3600.Kolegové z letiště mají udělané schránky na Altis z latiček.
S pozdravem Petr ze Suché.
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16051
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Altis V4
Při update sw mého Altise v3 ( jeden z prvních ) se mi nyní v nastavení " Nástroje " otevírá nabídka na volbu dalších
nových produktů Aerobtecu : Altis V4+ , na Altis Micro a dále na Altis GPS. Nevíte už někdo víc info ohledně jejich využívání
a také instalace v elektrovětroních ?
nových produktů Aerobtecu : Altis V4+ , na Altis Micro a dále na Altis GPS. Nevíte už někdo víc info ohledně jejich využívání
a také instalace v elektrovětroních ?
10 roky 4 měsíce nazpět #16052
napsal sgames
Altis V4 (nebo V4+) je ve zkratce V3 s displejem
Micro je super mini mikro výškoměr, ke kterému potřebuješ čtečku (defacto V3)
GPS je GPS
moc šikovná věc.
Micro je super mini mikro výškoměr, ke kterému potřebuješ čtečku (defacto V3)
GPS je GPS
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 4 měsíce nazpět #16053
napsal Tomas Hruby
Klasický úkol pro 3D tisk
Vymyslete si někdo rozměr a konkrétní provedení a klidně ty držáky udělám, cena jednotky korun...
Jinak já na Altisy lepím kolečko hřebíkového sucháče a pak se na to Altis cvakne do trupu na připravené místo. U Perfectiona mám takovou konzolku nad servy (3D tisk), u Storka je místo na modifikované desce serv, taky tištěné.
Od Storka mám po ruce fotku, tak přikládám.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Altis V4
Petr Šulc napsal: Dobrý den,žiletku jsem našel a má označenÍ Wilkinson-Sword.Podle mne se jedná o starší žiletky,které používám při řezání
Klasický úkol pro 3D tisk
Jinak já na Altisy lepím kolečko hřebíkového sucháče a pak se na to Altis cvakne do trupu na připravené místo. U Perfectiona mám takovou konzolku nad servy (3D tisk), u Storka je místo na modifikované desce serv, taky tištěné.
Od Storka mám po ruce fotku, tak přikládám.
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 0.307 sekund