- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
9 roky 11 měsíce nazpět #17041
napsal sgames
Pololetní zpráva o stavu EP větroňů. vytvořeno sgames
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 11 měsíce nazpět #17042
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
čekal jsem tedy bouřlivější reakci na vyhlášení MČR jen v těch pár kategoriích
9 roky 11 měsíce nazpět #17043
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
Aleši a Tomáši (trenére), pokud nebude žádný zájemce o pořádání MR F5J, tak je uděláme v Sázavě u Lanškrouna. Co vy na to?
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
9 roky 11 měsíce nazpět #17044
napsal Tomas Hruby
Otevřeně řečeno jsem měl stejně v plánu se tě na to při první příležitosti zeptat, zase tolik lokalit a zkušených pořadatelů vhodných pro MČR F5J u nás nemáme. Samozřejmě ale pokud by měl zájem jiný pořadatel, tak bude vítán - první MČR byla v Sázavě, druhé bude v Hořicích. Nic nebrání tomu, aby třetí bylo opět v Sázavě, nicméně ale vyšší pestrost by měla také své klady. Co třeba Radek Novotný a Chomutov ?
Odpověď od Tomas Hruby na téma Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
Alois Hrabáček napsal: Aleši a Tomáši (trenére), pokud nebude žádný zájemce o pořádání MR F5J, tak je uděláme v Sázavě u Lanškrouna. Co vy na to?
Otevřeně řečeno jsem měl stejně v plánu se tě na to při první příležitosti zeptat, zase tolik lokalit a zkušených pořadatelů vhodných pro MČR F5J u nás nemáme. Samozřejmě ale pokud by měl zájem jiný pořadatel, tak bude vítán - první MČR byla v Sázavě, druhé bude v Hořicích. Nic nebrání tomu, aby třetí bylo opět v Sázavě, nicméně ale vyšší pestrost by měla také své klady. Co třeba Radek Novotný a Chomutov ?
9 roky 11 měsíce nazpět #17046
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
Chomutov má problém s polohou, stejně jako třeba Trnávka ![:) :)]()
Sázava je přeci jen více "uprostřed"
Sázava je přeci jen více "uprostřed"
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
9 roky 11 měsíce nazpět #17048
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Pololetní zpráva o stavu EP větroňů.
SIce máš pravdu, ale myslím si, že u F5J vliv cestování přeci jen nebude tak velký jako u menších národních kategorií. Zase jsou větší nároky na letiště, zatímco u menší národní soutěže se dá nad lecčím přimhouřit oko, tak u MČR bychom měli jisté nároky udržet, navíc se u dvoudenní akce musí uvažovat i zázemí.
Když si v hlavě projdu plochy, kde mají pořadatelé s elektrami zkušenost, tak mi v podstatě vychází jako možnosti asi tak toto: určitě Sázava, Hořice, Chomutov, asi i Suché a Lomnice n. Popelkou. To je asi tak vše, možná něco doplní moraváci.
Jak jsem ale psal výše - pestrost a noví pořadatelé budou vítáni, kdyby se třeba objevil zájem od dosud čistě větroňářských klubů, tak proč ne
Když si v hlavě projdu plochy, kde mají pořadatelé s elektrami zkušenost, tak mi v podstatě vychází jako možnosti asi tak toto: určitě Sázava, Hořice, Chomutov, asi i Suché a Lomnice n. Popelkou. To je asi tak vše, možná něco doplní moraváci.
Jak jsem ale psal výše - pestrost a noví pořadatelé budou vítáni, kdyby se třeba objevil zájem od dosud čistě větroňářských klubů, tak proč ne
Vygenerováno za 0.212 sekund