Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Zhodnocení sezóny 2016 větroňů

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17723 napsal sgames
Na Lomcováku ( lomcovak.cz/ostatni/2016/12/rc-vetrone-2016/#more-7077 ) je zajímavé zhodnocení sezóny 2016 v různých větroňářských kategoriích. lomcovak.cz/ostatni/2016/12/rc-vetrone-2016/#more-7077

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17724 napsal hrabacek
Kdy uvidíme něco podobného o elektrách?

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17725 napsal Tomas Hruby
Mě se ten článek na Lomcováku hodně líbil, takže za F5J se pokusím něco podobně pojatého sepsat (ale neslibuji na 100%, před koncem roku silně nestíhám). Ostatní kategorie už nejsou na mne :-)

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17726 napsal sgames
Když se k tomu vyjádři kolegové, já budu jen rád. Každý rok píšu nějaké resumé atd, a tentokráte by nebylo od věci to pojmout více kolegiálně a přidat tam podklady a názory, které by mi mohli příslušní lidé napsat třeba do emailu ? ales@sgames.cz ? :) co říkáte přátelé ?

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17727 napsal Radek Novotny
Na Lomcováku je to popsané hezky, taky připravuju malé zhodnocení sezóny RCEV. Samozřejmě sem na stoupák B)

Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17728 napsal Veselý
Zdravím.

K hodnocení sezony F3F:

MR se nekonalo. To je právě proto, že jde o "lacinou kat.". S motorem na špici , jde na Rané odlétat sestupem celou délku 1km a pak se v klidu vrátit na kopec. Jak jsem dříve napsal, modelářství se bude odvíjet od stavu EU. Vše stojí peníze a jde jen o to, zda jsou a nebo ne. Pokud soutěže nebudou financovat výrobci a prodejci, jako v jiných sportech, potom budou modelářské soutěže na okraji zájmu. JIVE.

Vygenerováno za 0.268 sekund