- Obdržená poděkování: 0
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Kalendář Stoupák 2017
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18362
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Kalendář Stoupák 2017
Aleši, u přihlašování na soutěže už nevidím možnost přihlásit se ze seznamu soutěžících. Jak to teď funguje, aby byly výsledky soutěží natahované do žebříčků na stoupáku, když určitě víc než polovina pajlotů se přihlásí pokaždé jinak, s pomlčkama, bez pomlček, jméno-příjmení, příjmení jméno, apod. ?
Samozřejmě jako trenér RCEV udržuju administraci výsledků a RCEV žebříček i mimo stoupák...
Samozřejmě jako trenér RCEV udržuju administraci výsledků a RCEV žebříček i mimo stoupák...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 2 měsíce nazpět #18371
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář Stoupák 2017
Ahoj,
jj neni to tu, hold se to musi udelat az to bude i s FAI licencemi
jj neni to tu, hold se to musi udelat az to bude i s FAI licencemi
9 roky 2 měsíce nazpět #18373
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Kalendář Stoupák 2017
Aleši, ten starý seznam byl stejně paskvil. Nebylo by lepší udělat seznam, kde by každý nahlásil klub, českou licenci a případně licenci FAI?
9 roky 2 měsíce nazpět #18374
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Kalendář Stoupák 2017
Aleši, kdy předpokládáš, že bude fungovat SORG??????
9 roky 2 měsíce nazpět - 9 roky 2 měsíce nazpět #18375
napsal draceq
Jako seznam a registrace výběrem soutěžícího by byl fajn, nicméně....
Já (a nejen já) u registrace vidím tuto hlavičku:
Pokud do kolonky nadepsané Příjmení, Jméno napíšu Jakub Novák, tak buď jsem jménem Novák, příjmením Jakub, a nebo neumím číst....
Stejně tak pokud do kolonky licence nadepsané CZE-XXX-XXX napíšu CZE12-345-6, opět je to jen a pouze má nedůslednost.
Takže asi takhle - pokud by všichni, co vyplňují údaje taky ČETLI CO, KAM A JAK mají vyplnit, nebyl by problém ani teď.... Bohužel je tristní, že i sám majitel serveru se přihlašuje blbě :lol: :lol: :lol:
Odpověď od draceq na téma Kalendář Stoupák 2017
Radek Novotny napsal: když určitě víc než polovina pajlotů se přihlásí pokaždé jinak, s pomlčkama, bez pomlček, jméno-příjmení, příjmení jméno, apod. ?
Jako seznam a registrace výběrem soutěžícího by byl fajn, nicméně....
Já (a nejen já) u registrace vidím tuto hlavičku:
Příloha nebyla nalezena.
Pokud do kolonky nadepsané Příjmení, Jméno napíšu Jakub Novák, tak buď jsem jménem Novák, příjmením Jakub, a nebo neumím číst....
Stejně tak pokud do kolonky licence nadepsané CZE-XXX-XXX napíšu CZE12-345-6, opět je to jen a pouze má nedůslednost.
Takže asi takhle - pokud by všichni, co vyplňují údaje taky ČETLI CO, KAM A JAK mají vyplnit, nebyl by problém ani teď.... Bohužel je tristní, že i sám majitel serveru se přihlašuje blbě :lol: :lol: :lol:
Poslední úprava: 9 roky 2 měsíce nazpět
9 roky 2 měsíce nazpět #18376
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář Stoupák 2017
Protože majitel serveru ví, že to pak dokáže dát automaticky do kupy
Vygenerováno za 0.247 sekund