Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Motor

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17883 napsal Veselý
Motor vytvořeno Veselý
Zdravím.

Protože užívám ty nejlacinější motory, není mi to líto.
Když mám kužel o průměru 30mm, není místa pro přívodní kabely nazbyt. A tak si pomáhám tím, že původní "nabubřelé" silikonové kabely odstraním a nahradím je smršťovačkou a zatavím. Získám tak asi 2mm k dobru a to úplně stačí pro vedení kabelů okolo motoru bez obav na prodření. Smršťovačka se snaží kabely narovnat a tak při ohybu působí proti stěně trupu, takže vlastně oddaluje kabely od motoru. Třeba to někdo bude potřebovat, když mu prostor nestačí. JIVE.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17924 napsal Jurej
Odpověď od Jurej na téma Motor

Jiří Veselý napsal: Zdravím.

Protože užívám ty nejlacinější motory, není mi to líto.
Když mám kužel o průměru 30mm, není místa pro přívodní kabely nazbyt. A tak si pomáhám tím, že původní "nabubřelé" silikonové kabely odstraním a nahradím je smršťovačkou a zatavím. Získám tak asi 2mm k dobru a to úplně stačí pro vedení kabelů okolo motoru bez obav na prodření. Smršťovačka se snaží kabely narovnat a tak při ohybu působí proti stěně trupu, takže vlastně oddaluje kabely od motoru. Třeba to někdo bude potřebovat, když mu prostor nestačí. JIVE.

Daj niaké foto pred a po úprave káblov.

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17925 napsal Veselý
Odpověď od Veselý na téma Motor
Zdravím.

Je mi líto, ale zatím nemohu poskytnout foto, mám motory v modelech. JIVE.

Vygenerováno za 0.206 sekund