Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Licence FAI

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21498 napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Licence FAI
Je to jednoduché.
1/ Na národních soutěžích dle kalendáře SMČR licence SMČR to znamená :
CZE 442-08.

2/ Na mezinárodních soutěžích může být licence NAC: CZE 1692.
V tomto případě pak musíš prokázet pořadateli, že máš zaplacenou FAI ID , to je to nyní šestimístné číslo, které se ti objeví při zadání do počítače na www FAI. Označení kodem země je povinností.

3/ Na mezinárodních soutěžích by mělo být a je nyní doporučováno, uvedeno FAI ID : CZE 122000.
To je to nejjednodušší- pořadatel zadá do počítače a hned pozná zda máš zaplaceno nebo ne. Označení kodem země je povinností.

4/ U všech licencí musí být kod země . V našem případě CZE.

5/ Na modelu licence velikosti 25mm zhora na křídle a další podstatné odnímatelné části označeny alfabetickou (nejlépe) značkou (A, B, C, ...)
Podstatné části - křídlo, trup, VOP, SOP a pod.

6/ Pro pořadatele je nyní nejjednodušší u všech vyžadovat FAI ID pro mezinárodní soutěže.
Pro národní stačí licence SMČR - zde stejně pro kontrolu by měl dotyčný předložit průkaz s platnou známkou. Snad v budoucnu se dostaneme k tomu, že se to bude dát ověřit přes PC.
S pozdravem
Petr Cejnar

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21499 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Licence FAI
To znamená dvě licence na model ? Jednu pro národní a druhou pro mezinárodní ?
Dle mého stačí FAI ID na všechny soutěže za předpokladu, že FAI ID mám.
A co s tím má udělat chudák Aleš ?

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21500 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Licence FAI

Petr Dušek napsal:

Radek Novotny napsal: ...Dle tohoto odstavce SMČR u soutěží pořádaných v ČR vyžaduje, aby před FAI ID byl uveden i kód země CZE. V zahraničí v souladu s FAI sportovním řádem toto vyžadováno není, a uvádí se pouze číslo...

Samozřejmě i podle sportovního řádu FAI musí být spolu s ID číslem uveden v přihlášce stát a na modelu zkratka státu. Není tam žádný rozdíl proti sportovnímu řádu SMČR.

Petře, prošel jsem ten sportovní řád FAI, i obecnou část, a tu povinnost uvedení zkratky země před FAI ID jsem tam opravdu nenašel. Samozřejmě může být chyba u mně, mohl jsem to přehlédnout. Kde se to tam uvádí?

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21501 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Licence FAI
Obecná část sportovního řádu (SC4_CIAM General_Rules), odstavec C 11.1 i)
The national identification mark followed by the National FAI licence number or the FAI Unique
ID number.

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21502 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Licence FAI
Petře, díky moc za pomoc. Nevím, jak jsem tohle mohl nevidět, a to jsem skoro abstinent :-)

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21503 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Licence FAI
Ok,takže to upravím u sebe v registracích na (tři písmena)-(pět nebo více číslic)

Vygenerováno za 0.273 sekund