Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

F5K ???

Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22452 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5K ???
Tady je to. Opakuji, ze je to jen navrh !

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
6 roky 6 měsíce nazpět - 6 roky 6 měsíce nazpět #22453 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5K ???
Díky moc.
Jak píšeš, asi nemá cenu zatím moc hodnotit, já tam na první kouknutí vidím chybu u bodování úlohy A, ale to se jistě dá napravit.

Docela se mi líbí, že to stejně jako F5J předpokládá použití AMRT seznamu s jasně danými firmwary pro tuto kategorii a ne nějakou "tvořivost", to kladem je, nad jinými body naopak lehce kroutím hlavou. No nechme se překvapit, pokud to projde a objeví se i nějaký firmware pro tuto kategorii, tak to bude chtít zkusit si odlétat pár simulovaných kol (klidně s velkým F5J, tady jde o ověření, jak bude vypadat ten zápis a čtení více výšek z výškoměru). Pak teprve bude mít smysl k tomu zaujímat nějaké větší stanovisko...

EDIT jo a poznámka - asi to fakt berou vážně, poslední verze Altis Flight Manageru 4.4.0 jako novinku avizuje právě F5K - viz aerobtec.com/altis-flight-manager/#download . Zatím tam jasně neplyne, jaký to bude muset mít firmware, ale už připravenost té nastavovací aplikace hodně naznačuje...
Poslední úprava: 6 roky 6 měsíce nazpět

Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22455 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma F5K ???
Tomáši, já vím, že v USA to mají jako 2m, ale základní princip je stejný - různé úlohy z pevně dané výšky.
Jinak jak píšeš, dalo by se to klidně létat i s F5J :-).

Stejně pochybuji (hlavně u sebe) o schopnosti mentálně zvládnout v každém kole jinou úlohu :-) .

Jinak ze čtení pravidel na mě pořád vykukuje dobrý úmysl a málo smyslu pro realitu, ale to by se určitě časem usadilo.

Mimochodem, kdo ta pravidla předkládá? Myslím stát.

Dík, H.

Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22456 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5K ???

Jan Kubica napsal: Stejně pochybuji (hlavně u sebe) o schopnosti mentálně zvládnout v každém kole jinou úlohu :-) .

Já kdysi F3K létal a snad s výjimkou pokeru to není zas tak zlé, prostě letíš na nějaký čas a jen si hlídáš maximum a potřebu dalších startů :-) Zjednodušuji, ale fakt je to spíš legrace než problém (myslím z hlediska pochopení pravidel a nutné taktiky, zalétat skvělý výsledek už zase taková legrace vždy není).

Více
6 roky 6 měsíce nazpět #22457 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma F5K ???
Holandsko.

Hazedlo Long Shot jsem omotoroval uz pred lety a je to Hot Shot. Napred jsem dal vzepeti 2 st a bez smerovky, ale byla to otrava.
Pak jsem zvednul vzepeti na normal a pridal smerovku. Mnohem lepsi. Obe serva v pylonu vyskovky.
Ale dostal jsem se na cca 400 gramů, takze to lita uplne jinak, nez hazedlo.

Vygenerováno za 0.172 sekund