- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Stoupák
12 roky 2 týdny nazpět #12570
napsal sgames
co jsem dostal to jsem postl. Ivane ? (pokud je chyba na mé straně, tak se omlouvám
)
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 2 týdny nazpět #12572
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Stoupák
Úpravy které navrhli Petr s Honzou jsem spolu s Tomasem zapracoval a odeslal T. Bartovskemu.
Musim se dohodnout s Tomasem B. co s tim dal.
Pro informaci ostatnim: slo o formalni upravy, zadne zmeny vyznamu.
Musim se dohodnout s Tomasem B. co s tim dal.
Pro informaci ostatnim: slo o formalni upravy, zadne zmeny vyznamu.
12 roky 2 týdny nazpět #12578
napsal sgames
Nastavil jsem 4x delsi cas pro platnost cookies tak to snad bude lepší. Mi to teda pomohlo co se týká odhlašování.
Ty "nové" pořeším záhy.
Ty "nové" pořeším záhy.
12 roky 3 dní nazpět #12648
napsal sgames
Upravil jsem modul "poslední příspěvky". Nyní ukazuje jen poslední příspěvek z každého vlákna a nedupluje pořád X příspěvku z jednoho když se tam něco řeší ... supr
11 roky 9 měsíce nazpět #13094
napsal mab
Achjo tak jsem tu zas.
Dlouho jsem tu nebyl a důvod je hlavně to, že nechci a nemám čas přečíst všechno hned, jinak smůla. No ale po těch 3 měsících už to snad bude dobrý, no nebylo.
Divný, že to vadí jen mě.
Ráno jsem se přihlásil kolem 10h a kuklo na mě spousta nových témat viz první obrázek. Pár jsem jich přečetl a odhlásil se.
Teď po 12té hodině se těším jak si počtu a nových témat NULA, prostě vše přečteno viz obrázek 2. To fakt nikomu nevadí?
Aleš Krátký napsal: Zkoumal jsem to, ale vždy jsem to přečetl hned. S tím timeoutem rano-odpoledne to zkusím.
Hoď tady na tento příspěvěk odpověď ať mám novou zprávu a já se na ní podívam večer a uvidíme.
Díky
Achjo tak jsem tu zas.
Dlouho jsem tu nebyl a důvod je hlavně to, že nechci a nemám čas přečíst všechno hned, jinak smůla. No ale po těch 3 měsících už to snad bude dobrý, no nebylo.
Divný, že to vadí jen mě.
Ráno jsem se přihlásil kolem 10h a kuklo na mě spousta nových témat viz první obrázek. Pár jsem jich přečetl a odhlásil se.
Teď po 12té hodině se těším jak si počtu a nových témat NULA, prostě vše přečteno viz obrázek 2. To fakt nikomu nevadí?
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
- short_admin
- Začátečník
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
11 roky 9 měsíce nazpět #13095
napsal short_admin
Odpověď od short_admin na téma Stoupák
tak jsem se přihlásil jako "druhý účet" a vidím hromadu nepřečtených. Přečetl jsem tedy jen TOTO téma. odhlásím se a počkám na konec šichty, zda se něco změní.... O výsledku budu informovat
Vygenerováno za 0.220 sekund