Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Kalendář 2023 - SAEM systém pro registrace soutěži a přihlášek

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25137 napsal Petr Dušek
Předpokládal jsem, že o tom víš víc. Minimálně třikrát jsem zažil situaci, že v průběžných výsledcích měl soutěžící na prvním místě třeba po třech kolech víc než 3000 bodů. Najednou se u někoho třeba ztratil již zapsaný výsledek, neobjevila se tam nula, ale ve výsledcích úplně prázdné místo, musel jsem výsledek zapsat znovu...
To, jak se přepisovaly výsledky na Mistrovství F5J, je taky asi dost známý případ, to je možná ten "problém" o kterém píšeš.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25138 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Předpokládal jsem, že o tom víš víc. Minimálně třikrát jsem zažil situaci, že v průběžných výsledcích měl soutěžící na prvním místě třeba po třech kolech víc než 3000 bodů. Najednou se u někoho třeba ztratil již zapsaný výsledek, neobjevila se tam nula, ale ve výsledcích úplně prázdné místo, musel jsem výsledek zapsat znovu...
To, jak se přepisovaly výsledky na Mistrovství F5J, je taky asi dost známý případ, to je možná ten "problém" o kterém píšeš.

První problém co popisuješ byl způsoben tím, že v rozlosování (nejspíše po ručním přesunu soutěžích) byl někdo vícekrát v kole, a tím pádem měl více bodů než byl možný počet. A naopak zase někdo chyběl.

Toto je opraveno už od konce minulé sezóny, kdy se dělají kontroly rozlosování aby k tomu nedocházelo.

Druhý případ je přesně ten přepis, kdy se podařilo 2x zapsat (tedy i při přepisu) výsledky se špatně nastaveným škrtáním. Tady se nejednalo o chybu SW ale organizátora. Připouštím, že to "vybírání zda se má jednat o pouze opakovací, nebo lepší výsledek" měl asi udělat extra velké, aby jej nikdo nedokázal několikanásobně přehlídnout. Tato designová úprava bude v následujícím release ještě před sezónou.

Má-li někdo něco dalšího, nechť se ozve

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25139 napsal Petr Cejnar
Tak jsem chtěl zaregistrovat soutěž, vše vyplněno kromě data otevření přihlášek a data ukončení přihlášek. Přes tyto dva body, ať je vkládám jakkoliv se nemohu dostat a tím přihlásit soutěž do kalendáře. ???? Co dělám špatně???

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25140 napsal sgames
No tak ty data výplň :) jsou povinné. A pokud nechceš mít přihlášky na stoupaku / kalendáři, tak jen prepni neotvírat přihlášky a je to.

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25142 napsal Petr Dušek
Aleši, v SAEM v řádku "Kde jsem přihlášen" mi svítí jednička, a přitom nikde přihlášen nejsem? Dík za kontrolu

Více
3 roky 3 měsíce nazpět #25143 napsal Petr Cejnar
Asi jsme si nerizuměli. Data zahájení a ukončení soutěže jsem též vypĺnil jako všechny další údaje. Při odeslání se ale obě data oběvola v červeném rámečku, jako když nejsou vyplněna. Použil jsem jak přiložené ikony kalendáře, tak i přímé vyplnění přes numlk. A nyní když se chci napojit na stránky Soutěže, tak PC hlásí Malware:
Bitdefender Endpoint Security Tools zablokoval tuto stránku
Stránka, kterou se snažíte otevřít, obsahuje malware.

Nalezený malware: Cloud Malware
Přístup z vašeho prohlížeče byl zablokován.

S pozdravem Petr

Vygenerováno za 0.274 sekund