- Obdržená poděkování: 0
Nové stroje, q-Diablo
- martin horák
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 3 měsíce nazpět #14474
napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma Nové stroje, q-Diablo
To je škoda a je to totálka.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 3 měsíce nazpět #14475
napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma Nové stroje, q-Diablo
hmm to mě mrzí... :S ![:( :(]()
Z těch 25 m cca 1minuta kluzu, to bylo docela slušné.
A ta výška by přicházela sama. V loni jsem pokořil hranici 28M a byl jsem za hvězdu u sebe![:-) :-)]()
už víš čím ten pád byl způsoben? Výškovka?
Z těch 25 m cca 1minuta kluzu, to bylo docela slušné.
A ta výška by přicházela sama. V loni jsem pokořil hranici 28M a byl jsem za hvězdu u sebe
už víš čím ten pád byl způsoben? Výškovka?
11 roky 3 měsíce nazpět #14476
napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Nové stroje, q-Diablo
Ještě nemám prozkoumané křídlo, ale trup a ocasky jo. Nemůžu uvěřit, že trubka u gondoly pr.12mm a u směrovky pr.7mm je nepoškozena, výškovka a směrovka taky. Ani trubka v místě vsazení do gondoly. Ani pylon křídla, uchycení křídla, konektor, prostě nic není ani škrábnuté. Zato gondola je jako harmonika, přijímač funguje serva se utrhla táhla srolovala. Výškoměr, se ještě uvidí. Nechce se mi věřit že by taková rána nepoškodila nic jiného. To křídlo je na první pohled taky neporušené, ani ťuk. Ale takhle brzo po havárii se mi na něj moc koukat nechce, děsím se toho, že najdu něco horšího. Tohle, pokud by opravdu byla otázka jenom gondoly, by byl malý zázrak. Tu si udělám snadno a myslím, že nějakou nezpracovanou, ale připravenou mám.
Nevím jestli to byla výškovka i když neptrné podezření mám. Jistě myslíš náhon mikrobovdenem. Ten je posílen a upraven. I když možné to je. Až to bude uleželé v mé hlavě, tak se nato zase mrknu.
Nevím jestli to byla výškovka i když neptrné podezření mám. Jistě myslíš náhon mikrobovdenem. Ten je posílen a upraven. I když možné to je. Až to bude uleželé v mé hlavě, tak se nato zase mrknu.
10 roky 8 měsíce nazpět #15617
napsal Beseda
Už týden lítám a ladím opravené Diablo. Dnes ale zase a teď opravdu nevím proč jsem to rozbil. Tohle mě ničí. Na grafu z výškoměru je nějaký podivný pohyb v napětí asi na 51 minutě. Tam jsem to rozsekal. Telemetrie nehlásila žádný pokles a model šlo řídit i potom. Můžete se někdo podívat a pokusit se zjistit proč k tomu došlo? Letěl jsem v tom okamžiku klidně, točil jsem takovou příjemnou nulku a zničeho nic, bez varování se model obrátil a začal chovat, jako by jsem bral za kormidla nadoraz. Na obrácené povely nereagoval až do dopadu na zem. ![:( :(]()
A to jsem si "zase" říkal, jak to mám hezky vyladěné...![:( :(]()
Nedaří se mi vložit celý graf z výškoměru. Kdo by měl čas se na to mrknout pošlu ho mailem. Děkuji.
A to jsem si "zase" říkal, jak to mám hezky vyladěné...
Nedaří se mi vložit celý graf z výškoměru. Kdo by měl čas se na to mrknout pošlu ho mailem. Děkuji.
Příloha nebyla nalezena.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 8 měsíce nazpět #15618
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Nové stroje, q-Diablo
To napětí je z čeho? BEC regulátoru, externí BEC (s jakou baterií?), přijímačovky??
10 roky 8 měsíce nazpět #15619
napsal Beseda
Baterie je 4 článek 350mAh. Napájím tím serva a výškoměr, ten je připojený jenom kabalem telemetrie. Regulátor u házedla nemám. Přijímač Graupner GR12L.
Vygenerováno za 0.223 sekund