Vysilač

Více
8 měsíce 2 dní nazpět #25892 napsal starejzalesak
Vysilač vytvořeno starejzalesak
Zdravím všechny, potrebaoval bych radu na vysílače. dosud jsem používal Hitec flash 7. Bohužel už nelze koupit další přijímače a už se začínají projevovat menší technické problémy. Rad bych nějaký nový přemýšlel jsem o frsky tandem, smířil jsem s tím, že nebudu moct použít moje optimy 7. Nechci nic profi chci univerzální vysílač i do dalších let, nechci za 5 let kupovat zase nový.Co se týče letadel, 90% jsou letadla na RCVS a asi 2 motorový na večerní lítání. Určitě si chci do budoucna pořídit nějaký F3K.
Díky za typy

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 měsíce 1 den nazpět #25893 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Vysilač
Tak na okraj - Hitec Optima fungovat s FrSky (a dalšími OpenTX/ETHOS alternativami) může.
Musí se přidat externí modul, něco jako www.banggood.com/cs/IRangeX-IRX4-LITE-CC...-lite-p-1346927.html a ten mimo jiné umí i Hitec Minima/Optima.

Je samozřejmě otázka, zda není lépe to obměnit kompletně, jen upozorňuji, že ryze technicky není nemožné Hitec přijímače použít i nadále.

U vysílačů je možností spousta a na to se nedá stručně odpovědět. Za mne je tématem varianta s ELRS protokolem, u FrSky pak spíš než Tandem primárně koukat po vysílačích s Twin protokolem (taky mutace ELRS). Dvoupásmový Tandem má smysl na F5J, ale na RCVS je asi zbytečnou komplikací a TW/ELRS je mu plně rovnocenné.
Za mne by třeba vyhovoval od FrSky TWIN X14, to je celkem levné a v pohodě. Pokud by byl zájem o Tandem, tak bych určitě dnes připlatil na nové R verze - X18R, X20R, základní verze už jsou trochu přežité.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Vygenerováno za 0.261 sekund