- Obdržená poděkování: 0
Mandarin 2.0
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 2 měsíce nazpět #14573
napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Mandarin 2.0
Bohužel máš pravdu.Ten návod je na úplně první verzi a toto už je čtvrtá .Mládenec co to má na starosti slíbil ,že to dá do konce týdne do pořádku.Jinak ta sestava přepážek se slepí a zasune se do trupu přes otvor kabinky.Já to tam dávám už i s namontovanýma servama.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 2 měsíce nazpět #14576
napsal Elejc
Odpověď od Elejc na téma Mandarin 2.0
Trochu mne to prekvapilo: zadny update navodu od prvni verze..
Objednal jsem si Mandarina 2.0 minuly patek, tak snad budu mit uz opraveny navod
Objednal jsem si Mandarina 2.0 minuly patek, tak snad budu mit uz opraveny navod
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 2 měsíce nazpět #14579
napsal Bohuslav Reichard
Oni se totiž ty Mandarini liší jenom tvarem gondolky anebo tvarem směrovky .Jinak je ve všech stejně napsáno-slep přepážky na serva, zalep je do trupu a vlep motorovou přepážku,přišroubuj křídla a běž lítat.Ale bezesrandy,ten paskvil co tam je ,vzniknul tím ,že byl první návod v němčině a ten se překládal do češtiny.Dneska mě znova ubezpečili ,že to bude opravené.
Luboš Hradecký napsal: Trochu mne to prekvapilo: zadny update navodu od prvni verze..
Oni se totiž ty Mandarini liší jenom tvarem gondolky anebo tvarem směrovky .Jinak je ve všech stejně napsáno-slep přepážky na serva, zalep je do trupu a vlep motorovou přepážku,přišroubuj křídla a běž lítat.Ale bezesrandy,ten paskvil co tam je ,vzniknul tím ,že byl první návod v němčině a ten se překládal do češtiny.Dneska mě znova ubezpečili ,že to bude opravené.
11 roky 4 dní nazpět #15010
napsal Elejc
Odpověď od Elejc na téma Mandarin 2.0
rad bych se zeptal pana Reicharda, jak je na tom novy ohlaseny model Aladin? zdravi Hradecky
- Bohuslav Reichard
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 4 dní nazpět #15011
napsal Bohuslav Reichard
Můžu ti sdělit, že tuhle otázku už umím přečíst německy i anglicky,ale odpovědět neumím ani česky.
10 roky 10 měsíce nazpět #15289
napsal Pedro
Odpověď od Pedro na téma Mandarin 2.0
Uvažuji o pořízení termického elektrovětroně 3m+.Rád bych se zeptal, jak je na tom Mandarin s přistáváním do vysoké trávy? Mefisto s tím díky VOP na T nemá problém, ale u Mandarina si nejsem jistý . Můj poslední větroň s plovoucí VOP před 30 roky taky neměl problém, ale to byla 2m tahaná na gumě. Nikde poblíž nemám letistě a na chalupách je většinou vice, či vůbec neposekaná louka. Zdravím
Vygenerováno za 0.254 sekund