- Obdržená poděkování: 0
Reprezentace F5J 2020
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 2 dní nazpět - 7 roky 2 dní nazpět #21851
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Reprezentace F5J 2020
Tak tady máte další díl veselého čtení - nejenže se nikdo neposunul k jistotě, naopak se to pěkně zahustilo.
No na toto nelze říct nic jiného, než nejhorší čínskou kletbu: "Přeji vám, abyste prožili zajímavé časy" :silly:
No na toto nelze říct nic jiného, než nejhorší čínskou kletbu: "Přeji vám, abyste prožili zajímavé časy" :silly:
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 7 roky 2 dní nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
6 roky 11 měsíce nazpět #21860
napsal hopasoft2
Odpověď od hopasoft2 na téma Reprezentace F5J 2020
Ahoj,
po Sambe to bude jeste zajimavejsi cteni
po Sambe to bude jeste zajimavejsi cteni
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět #21861
napsal Tomas Hruby
Ano, s tím lze souhlasit ![:-) :-)]()
Výsledky by byly následující:
Výsledky by byly následující:
Příloha nebyla nalezena.
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět - 6 roky 11 měsíce nazpět #21921
napsal Tomas Hruby
Tak tady je další díl zábavného čtení ![:-) :-)]()
Gratulace pro Radka Malčíka, který je první nominovaný, pokud se nepletu, tak nemůže být hůře než druhý.
Ovšem tím jistoty končí, o zbylé dvě místa se v Malackách může poprat nejen všech pět lidí na "zelených místech", ale už od pohledu vidím minimálně dva další, kteří mají šanci také...
Letos bude zkrátka veselo až do úplného konce nominace![:-) :-)]()
Gratulace pro Radka Malčíka, který je první nominovaný, pokud se nepletu, tak nemůže být hůře než druhý.
Ovšem tím jistoty končí, o zbylé dvě místa se v Malackách může poprat nejen všech pět lidí na "zelených místech", ale už od pohledu vidím minimálně dva další, kteří mají šanci také...
Letos bude zkrátka veselo až do úplného konce nominace
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 6 roky 11 měsíce nazpět
6 roky 11 měsíce nazpět #21923
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Reprezentace F5J 2020
Tomáši asi nemáš započteny v Holíči body za finále ... kontroloval jsem Luboše Pospíšila juniora (0,5 bodu a Duchy 1 bod místo 0,5).
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
6 roky 11 měsíce nazpět - 6 roky 11 měsíce nazpět #21924
napsal Tomas Hruby
Díky, opisoval jsem to ještě před zveřejněním oficiálních výsledků z fotek výsledkovek a to finále jsem spletl.
Pořadí ani postup Radka to nemění, ale samozřejmě u Duchyho může ten půlbod navíc hrát velkou roli po Malackách, takže mu ho jdu připsat (juniorovi samozřejmě také).
EDIT - nějak se mi nedaří změnit soubor, na Stoupáku se mi pořád zobrazuje původní. Buď něco v cache, pak se opraví samo anebo nevím![:-( :-(]()
Jinak pro zajímavost - pokud Pospíšilové týden před ME F3J přijedou do Malacek, tak to může být i ostrý rodinný souboj, pokud by Luboš junior získal 100,3b, tak by svého otce vytlačil z nominace - to by bylo vtipné (příští rok už junior není). Ale jistě do toho budou chtít promluvit i další
Pořadí ani postup Radka to nemění, ale samozřejmě u Duchyho může ten půlbod navíc hrát velkou roli po Malackách, takže mu ho jdu připsat (juniorovi samozřejmě také).
EDIT - nějak se mi nedaří změnit soubor, na Stoupáku se mi pořád zobrazuje původní. Buď něco v cache, pak se opraví samo anebo nevím
Jinak pro zajímavost - pokud Pospíšilové týden před ME F3J přijedou do Malacek, tak to může být i ostrý rodinný souboj, pokud by Luboš junior získal 100,3b, tak by svého otce vytlačil z nominace - to by bylo vtipné (příští rok už junior není). Ale jistě do toho budou chtít promluvit i další
Poslední úprava: 6 roky 11 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.210 sekund