F5J po německu

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1785 napsal DirkBoehm
Odpověď od DirkBoehm na téma F5J po německu
Callisitc opravdu je moc hezký létá pri slabém vítru nádherne.
Je to stavebnice od Andreas Decker: www.aff-cnc.de tám stisknete "Modellflugzeuge" potom "Segler/HLG" tam to najdete.

Vsechny díly CNC frézování laserem. Krídla jsou postavený na uhlíkových trupkách. Postavení toho elektrovetrone je spís jako Lego[TM]: Napred to slozíte a na konec na flasku tekutého lepidla (vterinovy :?: ) nasadíte jehlu od injekce a za dva noci to bude hotový. Byla to sranda to postavit a létam s Callisticem kdykoliv jsem na letisti.
Kdykoliv mám pocit ze bych mohl najít termiku sebou nesu i lehátko :D

A na konec tady jsou technické informace pro vás:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1786 napsal Juraj Bačiak
Odpověď od Juraj Bačiak na téma F5J po německu
Stavebnica doma sedela na skrini pár rokov, ako spomienka na niekoľko ročnú prácu v Nemecku. Kupil som ju nozostavenú ako second hand...

Pre Outrunner sa mi zdala pôvodne váha pre elektro nejaká vyskoká. Ale nakoniec som sa pustil do stavby so značným tuningom... :D
Trup zo stavebnice som nakoniec nepoužil, gondola je od nemenovanej firmy, tyčka od Mira Polonca.
Krídlo som doplnil brzdovými klapkami, mixujem ich aj ku smerovke. Poťah je z ikarexu.
Výsledná váha je tesne pod 600g. Letové vlastnosti su celkom dobré, ale samozrejme pri veternom počasí je už problém s tým lietať.
Použivam Callistic ako založný model, lietam väčsinou so Scorpionom.

Ešte fotky:
www.f5jfun.com/e107/e107_plugins/autogal...hiv_2009%2Fcallistic

Juro.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Vygenerováno za 0.146 sekund