- Obdržená poděkování: 0
Model Hobby 2009
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #278
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Model Hobby 2009
Milí přátelé,
Dovolte pohled z druhé strany umělé barikády, kterou úspěšně vybudoval Karel Marx a jeho následníci - bolševici. Povedlo se jim to, to nemohu říct. Barikáda funguje dodnes.
Z diskuse plyne, že většina našich obchodníků účtuje nemravné ceny. Proč tedy do toho nikdo z kritiků nevstoupí? Dnes přece může každý. Nastavil by "mravné" ceny a rychle by na trhu zvítězil. Měli by z toho prospěch i spotřebitelé - modeláři.
Do toho (Tomáši)!
Prostou skutečností je, že všichni obchodníci dělají co mohou, aby se vůbec uživili. Všichni jsou to mimořádně chytří a schopní kluci a občas se divím, že se nenechají někde zaměstnat. Víc peněz, čistá hlava, žádné riziko.
Až budou muset skončit, protože na konektorech se neuživí, bude nutno kupovat v Hong Kongu i ty konektory.
K záležitosti se nebudu vracet, nejedná se o elektrovětroně ...
Dovolte pohled z druhé strany umělé barikády, kterou úspěšně vybudoval Karel Marx a jeho následníci - bolševici. Povedlo se jim to, to nemohu říct. Barikáda funguje dodnes.
Z diskuse plyne, že většina našich obchodníků účtuje nemravné ceny. Proč tedy do toho nikdo z kritiků nevstoupí? Dnes přece může každý. Nastavil by "mravné" ceny a rychle by na trhu zvítězil. Měli by z toho prospěch i spotřebitelé - modeláři.
Do toho (Tomáši)!
Prostou skutečností je, že všichni obchodníci dělají co mohou, aby se vůbec uživili. Všichni jsou to mimořádně chytří a schopní kluci a občas se divím, že se nenechají někde zaměstnat. Víc peněz, čistá hlava, žádné riziko.
Až budou muset skončit, protože na konektorech se neuživí, bude nutno kupovat v Hong Kongu i ty konektory.
K záležitosti se nebudu vracet, nejedná se o elektrovětroně ...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #405
napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Model Hobby 2009
Ahojky,
musím souhlasit s tím,že obchodníci jsou chytří a schopní kluci. I když svým způsobem,myslím.![;) ;)]()
Celý jejich problém,je asi v tom ,že ztrácí zájem a důvěru lidí. Za větší cenu toho moc víc neposkytují.
Osobně je mi jedno ,kterou barikádou se chtějí zaštitovat,ale pro mně je důležité šetřit vlastní kapsu. Nevím sice ,co je nemravná marže ,ale v Číně vychází MPX konektor na polovic..
Takže jak se uživí ,nechám na nich ,protože já už kupuju i ty konektory v Číně..
musím souhlasit s tím,že obchodníci jsou chytří a schopní kluci. I když svým způsobem,myslím.
Celý jejich problém,je asi v tom ,že ztrácí zájem a důvěru lidí. Za větší cenu toho moc víc neposkytují.
Osobně je mi jedno ,kterou barikádou se chtějí zaštitovat,ale pro mně je důležité šetřit vlastní kapsu. Nevím sice ,co je nemravná marže ,ale v Číně vychází MPX konektor na polovic..
Takže jak se uživí ,nechám na nich ,protože já už kupuju i ty konektory v Číně..
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
16 roky 8 měsíce nazpět #413
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Model Hobby 2009
Michale,dávám Ti plně za pravdu.Nakupuji rovněž z venku-USA-motory Neu a pohonné baterie.Vše přijde i s poštovným řádově o 500-1000 Kč laciněji.... než kdybych totéž kupoval v CZ.
Vygenerováno za 0.149 sekund