Ta chvíle, ten okamžik ...

Více
16 roky 8 měsíce nazpět #264 napsal Jiří Veselovský
Vážení kolegové,
pokud budete mít nějaké fotky, o které byste se chtěli podělit s osatními, tak je prosím uveřejněte v tomto vláknu. Ústředním tématem by měly být modely a dění kolem nich, ale když někdo zjistí, že má umělecké vlohy, tak se určitě rádi podíváme i na jiná témata.
Trochu pozor na copyright (autorská práva), pro jistotu uvádějte zdroj, odkud jste čerpali. V případě vašich vlastních fotografií není co řešit. Asi by nebylo od věci, kdybyste vložené obrázky trochu okomentovali, aby i ostatní znali vývoj zachycené situace.
Kdo dává přednost rozpohybovaným obrázkům (videa) a má co nabídnout, tak ta možnost je zde taky.
Takže přeji tomuto vláknu dlouhý a pestrý život.

Jako zakladatel vlákna využiji právo první noci a nabídnu sérii 4 obrázků z Přeboru Čech a Moravy v kategorii RCEJ, který se konal na podzim 2007 v Hořicích. Fotografie pořídil velmi pohotově Tomáš Hrubý (Tomashr) a mám jeho svolení je zveřejnit. Jedná se o model Largo 400 a pomocníka mi dělá Jirka Váňa.
Vidíte, že foukalo a to tak, že dost (i přes 12m/s). Co to dělalo se čtyřstovkou, můžete posoudit sami. Nic neprasklo, let jsem odletěl a dokonce jsem i přistál za 100 bodů, ale čas byl kolem 4 minut, což bylo žalostně málo.

[attachment=3:1zlipffv]<!-- ia3 -->RCEJ Jirka má co dělat, aby to udržel..jpg<!-- ia3 -->[/attachment:1zlipffv]
[attachment=2:1zlipffv]<!-- ia2 -->RCEJ Křídla se začínají prohejbat..jpg<!-- ia2 -->[/attachment:1zlipffv]
[attachment=1:1zlipffv]<!-- ia1 -->RCEJ Mez pružnosti..jpg<!-- ia1 -->[/attachment:1zlipffv]
[attachment=0:1zlipffv]<!-- ia0 -->RCEJ A ještě o kousek víc..jpg<!-- ia0 -->[/attachment:1zlipffv]

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #561 napsal Jan Kubica
Jirko, promiň, že trochu zneužiji tohoto tématu, ale viz www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1128341 , post 11. Prý má v tom "ptákovi" dozadu namířený foťák. Jen by mě zajímalo, co si to káně asi myslelo :D H.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #566 napsal Jiří Veselovský
No, tohle téma se nějak neujalo, ale tuším, čím to asi bude. Při brouzdání po netu kolikrát člověk přijde na krásné a hlavně zajímavé fotky, ale nikdy nevím, jestli je tady mohu zveřejnit, samozřejmě s uvedením pramene. Trochu se bojím ochrany autorských práv, ale zase na druhou stranu vidím, že jiné weby jsou plné převzatých videí a nic se neděje.

Pro excelentní fotky nemusíme chodit daleko, stačí se podívat na web Romana Vojtěcha, Martina Pilného, Tomáše Hrubého nebo Jirky Fejfara a zjistíme, že špice je jen kousek od nás. Vždycky těm lidem závidím, že mají ten správný cit pro zachycení "okamžiku".

Třeba se k tomu vyjádří nějaký znalec a obavy budou rozptýleny.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #569 napsal Jan Kubica
Podle mě link jde vložit vždy, fotku jen se svolením autora. Ale znalec nejsem. H.

Více
16 roky 7 měsíce nazpět #571 napsal Tomas Hruby

Jan Kubica napsal: Podle mě link jde vložit vždy, fotku jen se svolením autora. Ale znalec nejsem. H.

Přesně tak, link (klasický textový, nikoli nějaký obrázek z cizího webu nalinkovaný do úplně jiného textu nebo jiné "fígly") je legální, spory kolem tohoto jsou spíš jen akademické.

Vygenerováno za 0.190 sekund