- Obdržená poděkování: 0
Vánoční dárečky
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6230
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Vánoční dárečky
Kira je v pohodě, za jistých okolností se vejde i oběžka. Valenta ti na přání dodá trup se zalepenou přepážkou na elektro, ale to jsem nechtěl právě proto, že si tam asi dám štíhlý pohon s menším kuželem a tedy budu řezat víc vpředu, než je standard.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Šrámek
- Odborník
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6238
napsal Petr Šrámek
Odpověď od Petr Šrámek na téma Vánoční dárečky
Připojím se s vánočním dárkem, pod stromečkem jsem rozbalil model Flash od RC-Factory, k termickým větroňům přibyde tak i možnost si zalétnout 3D akrobačku a vyblbnout se
.
- Petr Šrámek
- Odborník
-
Méně
Více
14 roky 5 měsíce nazpět #6239
napsal Petr Šrámek
Neřešil jsem ho jako sutěžní, letovka je 2458g.
Osazen oběžkou Scorpion, 4čl. Lipol, 4čl NiCd přijímačovky, tam by se asi dalo ušetřit s hmotností, dál i na elektroinstalaci výběrem kabelů atd.
Od začátku stavěno jako rekrační model, bez soutěžní ambice, jinak mi dělá max. radost stoupání cca 13m/s s tímto motorem.
Jsem zvědav jak se podaří Tomášovi "odtučnit" model na soutěžní.
Pár foto ze stavby lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/stavba_Dragonfly/
Plánuju i nějaký popis na Rcmanii.
Odpověď od Petr Šrámek na téma Vánoční dárečky
Letos jsem si pro sebe též koupil DragonFly s F3J trupem, jako holý drak byl těžší než Tomášům 1412g.Luboslav Nagy napsal: Rád si na tvoj popis počkám.
V popise čo je na stránkach valentamodel.cz je k DragonFly Pro napísané že je možné dodať model aj v elektroverzii.
Predpokladal som že ponúka štíhlý F3J trup upravený na elektro. Ten trup pre verziu Strong som nemyslel, ten je naozaj baculatý.
Ale pokiaľ sa do štandardného F3J trupu zmestí Kira s prevodovkou tak je to jedno.
Neřešil jsem ho jako sutěžní, letovka je 2458g.
Osazen oběžkou Scorpion, 4čl. Lipol, 4čl NiCd přijímačovky, tam by se asi dalo ušetřit s hmotností, dál i na elektroinstalaci výběrem kabelů atd.
Od začátku stavěno jako rekrační model, bez soutěžní ambice, jinak mi dělá max. radost stoupání cca 13m/s s tímto motorem.
Jsem zvědav jak se podaří Tomášovi "odtučnit" model na soutěžní.
Pár foto ze stavby lmk-chotebor.rajce.idnes.cz/stavba_Dragonfly/
Plánuju i nějaký popis na Rcmanii.
Vygenerováno za 0.362 sekund