- Obdržená poděkování: 0
přesunuto - EC pravidla
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 11 měsíce nazpět #4444
napsal Jan Kubica
Tak tohle by se mělo vytesat do kamene. Jinak řečeno, pravidla jsou cár papíru dobrý tak akorát na dvě věci
H.
Odpověď od Jan Kubica na téma přesunuto - EC pravidla
Radek Novotny napsal: ...znamená 0 za celý let. V pravidlech je pouze penalizace -100b, což jsme jako organizátoři nepovažovali za dostatečné ...
Tak tohle by se mělo vytesat do kamene. Jinak řečeno, pravidla jsou cár papíru dobrý tak akorát na dvě věci
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 11 měsíce nazpět #4445
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma přesunuto - EC pravidla
Pořadatel má právo vyhlásit jakýkoliv prostor za bezpečnostní zónu, ne určovat výši penalizace. Na nástupu jsem stál na slovenské straně a oni hned protestovali, že to není nula ale jen -100. Měl jsem pocit, že ta jejich připomínka byla slyšet. Takže sorry, ale takhle ohýbat pravidla podle mě není možné, zvlášť když jsi pod nimi podepsaný. Bohužel po finále jsem na výsledky nekoukal, protestoval bych hned na místě, teď už je pozdě a vlastně se mě to ani netýká...
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 11 měsíce nazpět #4446
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma přesunuto - EC pravidla
Rok to v pohodě pochopil, že OHROZIT takhle časoměřiče je dost závažný, a tak to respektoval a neprotestoval. Nešlo tady jen o nízký průlet nad zónou... Jestli o tom chcete vést další nekonečnou Duškovsko-Kubicovskou diskuzi, přesuňte to prosím do sekce "pravidla", díky. Já už se v tom pitvat nehodlám.
To, že jsem to vyhlásil na začátku soutěže s ohledem na vyšší bezpečnost časoměřičů a ostatních pilotů, není asi v souladu s pravidly, ale od toho je jury, ředitel soutěže a protesty... Tak příště laskavě Petře diskutuj a přemýšlej na místě, ušetří to následně spoustu času při rozebírání tématu písemně třeba na stoupáku.
Kdyby toho časoměřiče trefil a zranil, tak bych Roka na 100% navrhnul na diskvalifikaci ze soutěže, ale koukám že by diskuzní duo DK mělo zase další námět do další nekonečné diskuze...
To, že jsem to vyhlásil na začátku soutěže s ohledem na vyšší bezpečnost časoměřičů a ostatních pilotů, není asi v souladu s pravidly, ale od toho je jury, ředitel soutěže a protesty... Tak příště laskavě Petře diskutuj a přemýšlej na místě, ušetří to následně spoustu času při rozebírání tématu písemně třeba na stoupáku.
Kdyby toho časoměřiče trefil a zranil, tak bych Roka na 100% navrhnul na diskvalifikaci ze soutěže, ale koukám že by diskuzní duo DK mělo zase další námět do další nekonečné diskuze...
14 roky 11 měsíce nazpět #4447
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma přesunuto - EC pravidla
pravidla si pitvejte v pravidlech.
split threadu
split threadu
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 2
14 roky 11 měsíce nazpět #4448
napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma přesunuto - EC pravidla
Aleši, pokud jsi ten název vlákna vymyslel ty, tak se pokus být příště méně vtipný, pokud ne, tak se ti předem velice omlouvám.
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 11 měsíce nazpět #4449
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma přesunuto - EC pravidla
Tohle vlákno jsem nezaložil, takže nechápu proč je pod ním moje jméno a začíná mým příspěvkem. Když už se admin takhle pokouší o cenzuru, bývá zvykem do původního vlákna (F5J Euro Cup 2011 - Czech Republic) dát odkaz na nově založené a to nové uvést vlastním příspěvkem.
Rozhodně nechci kazit celkem dobrý dojem ze soutěže, takže na ty osobní výpady nebudu Radku reagovat.
To Rokovo přistání jsem viděl, stál jsem taky u bufetu a rozhodně nebylo tak dramatické, jak se to tady pokoušíte vykládat. Škoda že jsem ho nestačil vyfotit Klidně budu hlasovat pro změnu pravidel ve smyslu vyššího postihu, například v F3J pravidlech je -300 bodů, ale tahle změna musí nejprve v pravidlech být a potom se může uplatňovat na soutěži, ne naopak.
To je asi tak všechno, co jsem v této nekonečné DK diskuzi chtěl napsat.
Rozhodně nechci kazit celkem dobrý dojem ze soutěže, takže na ty osobní výpady nebudu Radku reagovat.
To Rokovo přistání jsem viděl, stál jsem taky u bufetu a rozhodně nebylo tak dramatické, jak se to tady pokoušíte vykládat. Škoda že jsem ho nestačil vyfotit Klidně budu hlasovat pro změnu pravidel ve smyslu vyššího postihu, například v F3J pravidlech je -300 bodů, ale tahle změna musí nejprve v pravidlech být a potom se může uplatňovat na soutěži, ne naopak.
To je asi tak všechno, co jsem v této nekonečné DK diskuzi chtěl napsat.
Vygenerováno za 0.175 sekund