- Obdržená poděkování: 1
FAI - F5J
13 roky 5 měsíce nazpět - 13 roky 5 měsíce nazpět #8869
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: FAI - F5J
zakaz mi pripada dvojsecna zbran, ale o tom se uz napsalo mnoho.
btw. u stopalcovek bude rozhodne povoleny
Poslední úprava: 13 roky 5 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Lubomír Vaňura
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
13 roky 5 měsíce nazpět #8880
napsal Lubomír Vaňura
" podotýkám že minulý rok se to stalo v Grand finále hned v prvním kole,kde třičtvrtiny pilotů skončilo v rozrostlé slunečnici s drahými compozity a v takové dálce kde není už možnost vidět ,když nechytneš stoupák a jsi ve výšce cca 50m a v dálce od plochy cca 1km :ohmy: a jako pozadí ti stojí les ,tak už nemáš možnost ani s reflexním modelem ,který stojí vůči tobě a je v tzv. mrtvém úhlu ,kdy model je jak žiletka ,tak už jen přemýšlíš jestli není rozcupované ...... :silly:
Odpověď od Lubomír Vaňura na téma Re: FAI - F5J
Aleši podle mého názoru si myslím že by měl být restart povolen až po určité době cca 3-5min. Poté se sníží riziko kolize či výpadku a máš možnost návratu s modelem při nízké krizové výškové hodnotě .(při možnosti restartu)Aleš Krátký napsal: zakaz mi pripada dvojsecna zbran, ale o tom se uz napsalo mnoho.
" podotýkám že minulý rok se to stalo v Grand finále hned v prvním kole,kde třičtvrtiny pilotů skončilo v rozrostlé slunečnici s drahými compozity a v takové dálce kde není už možnost vidět ,když nechytneš stoupák a jsi ve výšce cca 50m a v dálce od plochy cca 1km :ohmy: a jako pozadí ti stojí les ,tak už nemáš možnost ani s reflexním modelem ,který stojí vůči tobě a je v tzv. mrtvém úhlu ,kdy model je jak žiletka ,tak už jen přemýšlíš jestli není rozcupované ...... :silly:
13 roky 5 měsíce nazpět #8881
napsal sgames
a proc az po takove dobe ? proc ne hned ?
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 5 měsíce nazpět #8882
napsal Petr Dušek
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: FAI - F5J
Na poslední loňské soutěži jsem taky musel pro éro do řepy, ale bylo to jenom kvůli špatnému odhadu situace, tedy kvůli mojí blbosti... není žádný důvod vinit z toho pravidla, když páčky jsem držel v rukou jáLubomír Vaňura napsal: ...podotýkám že minulý rok se to stalo v Grand finále hned v prvním kole,kde třičtvrtiny pilotů skončilo v rozrostlé slunečnici s drahými compozity a v takové dálce kde není už možnost vidět...
13 roky 5 měsíce nazpět #8883
napsal sgames
a dostals nulu ... navic jsi ohrozil babku,ktera nekde v tom poli okopavala prave tu repu.
kdyby byl restart, nulu dostanes taky, a babka se dozije pozehnaneho veku,neb bys zapl motor a doletel na startoviste.
"pisu to s nadsazkou,ale pointa je doufam jasna"
kdyby byl restart, nulu dostanes taky, a babka se dozije pozehnaneho veku,neb bys zapl motor a doletel na startoviste.
"pisu to s nadsazkou,ale pointa je doufam jasna"
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
13 roky 5 měsíce nazpět - 13 roky 5 měsíce nazpět #8884
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: FAI - F5J
...babku jsem netrefil, byla o kousek dál, ale kdybych měl restart, mohl jsem zapnout motor a posekat ji trochu vrtulí...
"píšu to s nadsázkou,ale pointa je doufám jasná"
"píšu to s nadsázkou,ale pointa je doufám jasná"
Poslední úprava: 13 roky 5 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.268 sekund